Suomen Diginaiset

Suomen Diginaiset

KEITÄ ME OLEMME?

Inbound-markkinointi, hakukoneoptimointi, Facebook-markkinointi, somepäivitykset, digitaalinen markkinointi, responsiiviset verkkosivut…. Mitä sinun yrityksesi tarvitsee? Diginaiset valmentavat sinua tekemään vaikuttavaa digimarkkinointia tai jos aikasi ei riitä, niin teemme kaiken puolestasi.

#diginaiset syntyi intohimostamme uusiin teknologioihin, digitalisaatioon ja halustamme auttaa myös muita saavuttamaan tuloksia verkossa.

Outi Niskanen

”Toimin diginaisten tiimissä digimarkkinoinnin asiantuntijana. Olen taustaltani myynnin ja markkinoinnin tradenomi ja minulla on taskussani freesit ideat, joita palan halusta päästä toteuttamaan. Digitaalisuus korostuu ja muuttuu jatkuvasti nykyaikaisessa markkinoinnissa, joten haluan pysyä jatkuvasti ajan hermolla kehittäen omaa osaamistani. Vahvuuksiani ovat luovuus ja kyky kuunnella asiakasta.”

Joanna Niininen

”Toteutin ensimmäiset verkkosivuni 2000-luvun alussa ja aloin jo silloin miettiä kuinka verkko valjastetaan markkinointikäyttöön. Olen opiskellut tuhansia tunteja markkinointia, strategiaa ja uusia teknologioita. Minulla on taustalla maisterin paperit tietojenkäsittelytieteen koulutusohjelmasta ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Kouluttaudun jatkuvasti USA:sta olevien valmentajieni johdolla. Erityisesti olen kiinnostanut markkinoinnin automaatioista ja verkkosivujen kehittämisestä.”

Tiina Weisell

”Erikoisosaamistani on sosiaalisen median hyödyntäminen yrityskäytössä. Tarkkaan valitut kohderyhmät ja hyvin suunnitellut päivitykset takaavat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Minulla on merkonomin ja tradenomin koulutus sekä johtamisen erikoisammattitutkinto. Työurallani minulla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja kouluttamisesta. Autan asiakkaitamme myynnin ja diginäkyvyyden kasvattamisessa.”

Emmi Elo

”Toimin diginaisten tiimissä sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin parissa. Koulutukseltani olen medianomi sekä radio- ja tv-toimittaja, ja työurani aikana olenkin työskennellyt toimittajana eri medioiden parissa. Digimarkkinoinnin maailmassa hyödynnän vahvuuksiani, kirjoittamista ja tarinankerrontaa, sekä luon kuva- ja videomateriaalia asiakkaidemme tarpeiden mukaan.”

Varaa maksuton strategiapalaveri diginaisille