Suomen Diginaiset

Suomen Diginaiset

KEITÄ ME OLEMME?

Inbound-markkinointi, hakukoneoptimointi, Facebook-markkinointi, somepäivitykset, digitaalinen markkinointi, responsiiviset verkkosivut…. Mitä sinun yrityksesi tarvitsee? Diginaiset valmentavat sinua tekemään vaikuttavaa digimarkkinointia tai jos aikasi ei riitä, niin teemme kaiken puolestasi.#diginaiset syntyi intohimostamme uusiin teknologioihin, digitalisaatioon ja halustamme auttaa myös muita saavuttamaan tuloksia verkossa.Sollertis on virallinen Googlen Partneri

Janita Arkko

Sydämellinen sisällöntuottaja

”Olen aina ollut kiinnostunut digimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta. Diginaisten tiimissä olen oppinut todella paljon sosiaalisen median yrityskäytöstä, henkilöbrändäyksestä ja oikeiden kohderyhmien tavoittamisesta. Markkinointi on lähellä sydäntäni ja olen erittäin kiinnostunut sukeltamaan syvemmälle digimarkkinoinnin maailmaan. Olen valmistunut tradenomi, joka on erikoistunut myyntiin ja markkinointiin.” ”

Maiju Möttönen

’’Olen tämän energisen ja hurjan ammattitaitoisen porukan uusin Diginainen. Koulutustaustaltani olen restonomi. Ratkaisukeskeisyys ja kova tahto saada yhteistyölle parhain mahdollinen lopputulos ajaa minua eteenpäin. Omistaudun jokaiselle projektille täysin ja tartun pelottomasti haasteisiin. Vahvuuksiani on visuaalinen silmä ja kasa freesejä ideoita. Asiakas on minulle aina ykkönen ja tärkeintä toiminnassani onkin löytää ne juuri sinulle ja yrityksellesi toimivimmat ratkaisut.”
Varaa maksuton strategiapalaveri diginaisille