Google-markkinointi

Google-markkinoinnilla tarkoitetaan Google Ads-verkkomainontaa. Mainoksia voi esittää hakutuloksien yhteydessä sekä Googlen yhteistyökumppaneiden verkostoissa.

Olemme Google Partnereita, joka kertoo, että olemme suorittaneet sertifikaatteja Google Ads-markkinoinnista ja mobiilimarkkinoinnista sekä tehneet menestyksekkäästi markkinointia asiakkaillemme.

Sollertis on virallinen Googlen Partneri

Lue lisää digimarkkinoinnista:
Some-markkinointi
Facebook-markkinointi

Mitä Google Ads-mainonta maksaa?

Google Ads-mainonta perustuu klikkauskohtaisiin maksuihin, jonka avulla mainoksesi näkyvät kun käyttäjät tekevät hakuja. Hinta riippuu mainoksen laatupisteistä sekä siitä kuinka kilpaillulla hakusanalla markkinoit. Minimissään päiväbudjetiksi voidaan asettaa yksi euro.

Ads-tilin omistaa aina asiakas

Teemme yhteistyötä aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaamme omistaa aina Ads-tilin ja datan. Näin voit aina halutessasi hallita itse hallita markkinointejasi. Koulutamme sinut käyttämään Googlen työkaluja.

Kiinnostaako Google-markkinointi diginaisten kanssa?

Sollertis kuuluu Suomen Vahvimpiin yrityksiin

Varaa maksuton tapaaminen Sollertiksen diginaisten kanssa, niin katsotaan mitä keksitään yhdessä. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta voit saada mukaasi kassillisen mainioita vinkkejä oman markkinointisi tekemiseen.