Asiakastarina:
Design by Paretskoi

Design by Paretskoi

Perustettu 2020

Puusormusten verkkokauppa

Verkkosivut paretskoit.com

Verkkokauppaprojektilla nostetta yritystoiminnalle

Lotta ja Jari Paretskoi olivat uuden haasteen edessä aloittaessaan uutta yritystoimintaansa korusuunnittelun parissa. Puiset sormukset tarvitsivat myyntialustan ja pariskunta kääntyi Sollertiksen puoleen verkkokauppahaaveissa.

”Lähdimme luottavaisin mielin mukaan kun verkkokauppaprojektimme oli ammattilaisen käsissä. Puolisoa hieman jännitti, mutta selkeä yhdessä tehty suunnitelma ja ammattilaisen apu graafisen ilmeen kanssa vakuutti” kertoo Lotta Paretskoi projektin alkutilanteesta.

Projekti toteutettiin Sollertiksen Kuukaudessa kotisivut kuntoon -formaatilla vuonna 2020. Sivuston valmistumiselle oli tarkka aikataulu ja sovimme yhdessä asiakkaan kanssa materiaalien toimittamisesta ja kommunikaatiosta. Projekti eteni nopeasti suunnitellussa aikataulussa.

Verkkosivut nykyaikaan


Lopputulokseksi valmistui kaunis ja ilmava sivu. Perusilme on naisellinen, mutta maanläheinen, kuten puiset sormuksetkin. Koruilla ja kuvilla on suuri osuus sivuston värimaailmaan ja varsinaiset verkkosivuelementit ovat mustavalkoisia. Tehostevärinä tumma harmahtava vihreä. Värimaailman valintaan vaikutti sekä saavutettavuuskriteeri samoin kuin toisen verkkosivun omistajan värisokeus. Tumma metsänvihreä erottuu hyvin värisokeallekin harmaana, joka sopii myös sivuston yleiseen ulkoasuun.

”Yhteyden pitäminen oli vaivatonta ja matalan kynnyksen takana, sekä saimme asiantuntijalta apua ja neuvoja pitkin projektia” lisää Lotta.

Oletko kiinnostunut päivittämään verkkosivujasi? Jätä viesti!