Asiakastarina:
Ekokampaamo Vihreä Tähti

Ekokampaamo Vihreä Tähti

Perustettu 2012

Kuopiolainen ekokampaamo

Verkkosivut uusittu 2021 www.vihreatahti.fi

Verkkosivut nykyaikaan

Kuopiolainen ekokampaamo Vihreä Tähti halusi uudistaa ja päivittää verkkosivut tähän päivään. Sollertiksen Facebook-sivu herätti kiinnostuksen potentiaalisesta verkkosivutekijästä, ja Katri Kotitie otti yhteyttä Sollertikseen. 

– Ajatuksena oli, että uusille verkkosivuille tarvittiin tekijä. Sollertikselta tarjottiin äärimmäisen hyvää palvelua ja konseptiauusille verkkosivuille. Se on suurin syy, miksi päädyin Sollertikseen, tiivistää Kotitie yhteistyön alkumetrejä.

Kotitie korostaa, että Sollertiksen valintaan vaikutti myös naisenergia, jota Sollertiksella riittää. Myös läheinen sijainti oli osasyy valintaan. Melkeinhän tässä naapureita ollaan, kun molempien yritysten sijaintina on Niiralankatu, tien puoli vain vaihtuu.

Vihreä tähti

Verkkosivut nykyaikaan


Projekti alkoi rauhallisesti. Loppupuolella projektia kiire nosti päätään, mutta kiireisimmissäkin hetkissä Sollertikselta sai hyvää palvelua kellonajoistakin piittaamatta.

– Voin lämpimästi suositella ja olen tyytyväinen Sollertiksen asiakaspalveluun ja toimintatapaan, Vihreältä Tähdeltä kiitetään.