Asiakastarina:
Kuopion Kuntobox

Kuopion Kuntobox

Perustettu 2018

Päätoimintana liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Verkkosivut kuntobox.fi


Kuntoilualan yrityksen liikeidea kirkastui ELY-analyysissa

Kuopion Kuntoboxin asiakkuus alkoi, kun yritys halusi muuttaa liiketoimintansa suuntaa. ELY-päivä oli juuri oikea ratkaisu tähän. Kuntobox haki ELY-päiviä ja valitsi Sollertiksen Joanna Niinisen pitämän Analyysi-päivän. Hienointa antia ELY-päiviltä on ollut liikeidean kirkastuminen: hyvinvointisovellus, jonka kuka vain yrittäjä voi ottaa käyttöön ja tarjota työntekijöilleen hyvinvointia hektiseen työarkeen.

– Se on aivan mahtava idea! Olemme ottaneet hyvinvointisovelluksen käyttöön ja saaneet myytyä sitä yrityksille. Ajatuksena on, että yritys voi ostaa meiltä hyvinvointisovelluksen, joka motivoi ja innostaa liikkumaan, tarjoaa treenivideoita ja ruokavinkkejä sekä muistuttaa palautumisen tärkeydestä, kertoo Kuntoboxin yrittäjä Eeva Ossi.

Sovellus on saanut jo tähän mennessä hienon vastaanoton ja asiakkaat ovat ottaneet Kuntoboxin uuden palvelun positiivisesti vastaan. ELY-päivän myötä Kuntoboxin liiketoiminta keskitettiin verkkoon.

– Saimme paljon enemmän kuin osasimme odottaa. ELY-analyysi oli silmiä avaava. Nyt meillä on useamman vuoden suunnitelma siihen, mihin suuntaan haluamme viedä yritystä, mihin haluamme panostaa ja mistä kanavista tulonlähteemme tulee suurimmalla todennäköisyydellä.

Yritysten kehittämispalveluista Sollertiksella vastaa Joanna Niininen
Sollertiksen Joanna Hoffren toimii ELY-päivien asiantuntijana

ELY-päivä on suunnattu yrittäjille

Yritys voi hakea ELY-päiviä, jos se on ollut toiminnassa vähintään vuoden ajan. Kun haet ELY-päivää, löydät kouluttajien joukosta Sollertiksen toimitusjohtaja Joanna Niinisen. Joannalle on mahdollista ottaa ELY-päiviä Analyysi- sekä Kasvu ja Kansainvälistyminen -kategorioissa. Kuntobox on ollut mukana molemmissa.

– Joanna on rohkaiseva, kannustava ja konkreettinen kouluttaja. Hänen avullaan löysimme Kuntoboxille uuden suunnan: mihin haluamme keskittää yrityksen focuksen. Saimme myös hyviä vinkkejä kilpailuvertailuun ja palveluiden budjetointiin. Joannalla on vankka tuntemus yritysmaailmasta. Olemme saaneet ELY-päiviltä paljon enemmän kuin osasimme odottaa.

Usein yhden päivän eli 7 tunnin ELY-päivä halutaan jakaa kolmeen eri tapaamiskertaan, jotta välissä ehtii pureskella yhdessä käytyjä keskusteluja.

Analyysipäivän tarkoitus on laatia yritykselle liiketoiminnan kehittämissuunnitelma ja taloussuunnitelma kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Kehittämissuunnitelmassa määritetään 4 konkreettista kehittämiskohdetta, jotka yritys toteuttaa seuraavan kahden vuoden aikana.

Haluatko hyödyntää ely-päiviä yrityksessäsi? Jätä viesti!