Asiakastarina:
Magic Frog

Magic Frog

Perustettu vuonna 1996

Tekstiili- ja vaateompelimo Kuhmossa

Verkkokauppa uusittu vuonna 2020 www.magicfrog.fi

Olen ollut asiakkaana vuodesta 1997. Olen saanut aina erinomaista palvelua.


Eeva Aarimaa

Palvelu on pelannut aina hyvin

Taikasammakko Oy:n eli tunnetummin Magic Frogin omistaja Eeva Aarimaa on toiminut yrittäjänä vuodesta 1993. Vaatesuunnittelija-ompelija Eevalla on pieni ompelimo Kuhmossa, jossa hän valmistaa tilaustyönä vaatteita.

Eevan ompelimossa valmistuu kaikkea tunikoista farkkuihin ja kodintekstiileihin asiakkaiden toiveiden mukaan. Eeva on kuitenkin erikoistunut hieman erikoisempiin materiaaleihin – hänen asiakaskuntansa nimittäin tilaa häneltä pääsääntöisesti pvc- ja tekonahkavaatteita.

”90-luvun puolella minulle tuli tilaus pvc-rintaliiveistä. Siitä tämä homma sitten lähti, kun huomasin, että tälle materiaalille on kysyntää, eikä muita tähän erikoistuneita ompelijoita ollut”, Eeva sanoo.

”Maailma on muuttunut paljon tuosta ajasta ja nykyisin tekonahkahousuja löytyy lähes jokaisesta isommasta vaateliikkeestä. Itse haluan toteuttaa asiakkailleni vaatteita, jotka kestävät käyttöä. En todellakaan halua, että ompelemani housut repeävät ensimmäisessä käytössä, kuten olen kuullut joskus tapahtuvan näille muutaman kympin tuontihousuille. Paras palaute asiakkaalta on ollut, että haluaa nyt tilata uudet tekonahkahousut, kun edelliset ovat olleet kymmenen vuotta käytössä ja alkavat olla jo kuluneet”, Eeva kertoo.

Image Worldille Eeva tuli asiakkaaksi vuonna 1997. Hän oli silloin tilannut kotisivut toiselta yritykseltä, joka toimi Image Worldin kotisivutilojen jälleenmyyjänä. Kotisivutilan lisäksi hänellä on ollut siitä asti käytössä myös Image Worldin sähköpostipalvelu.

”Palvelu on pelannut aina hyvin. Nykyisin olen tosin hieman puolueellinen, koska toimitusjohtaja Joanna on tyttäreni. Joanna on kertonut, että yksi syy, miksi hän aikoinaan haki töihin Image Worldille eli nykyiselle Sollertikselle oli, että yritys oli tuttu minun kauttani”, Eeva kertoo hymyillen.

”Diginaisten kanssa olemme lisäksi tehneet sähköpostimarkkinointia asiakkailleni. Pyrin kirjoittamaan asiakaskirjeen noin kerran kuussa. Tarjoan sähköpostilistalla oleville asiakkailleni erikoisetuja, kerron uusista malleista ja vähän omista kuulumisistakin. Joskus on jäänyt jonakin kuukautena viesti tekemättä ja jo heti tuli asiakkaaltani kyselyä, että enkö tee töitä ollenkaan, kun mitään ei minusta kuulu”, Eeva naurahtaa.

”Diginaiset ovat olleet apuna hoitamassa viestien oikolukua ja lähetystä asiakkaille. Selkeästi asiakkaani ovat aina aktivoituneet viestien lähetyksen jälkeen. Sähköpostien avulla asiakkaani muistavat minut taas tarvitessaan uutta vaatetta. Sollertis on myös toteuttanut verkkokauppani ja tehnyt sinne hakukoneoptimointia.”, Eeva kertoo.

Eevan kotisivuihin ja verkkokauppaan voit käydä tutustumassa osoitteessa www.magicfrog.fi.

Magic Frog verkkosivut