Asiakastarina:
ModLog Oy

Verkkosivut ammattitaidolla ja hyvällä hinta-laatusuhteella

Verkkosivut tulivat ajankohtaiseksi, kun moduulirakennuksia rakentava ModLog Oy halusi uudelle yritykselle verkkosivut ja kartoitti potentiaalisia verkkosivutekijöitä. ModLogin ja Sollertiksen yhteistyö alkoi verkkosivuista ja verkkokaupasta, jotka rakennettiin WordPress-alustalle sekä logosta, joka tehtiin tukemaan yritysilmettä. 

”Lähtötilanne oli se, että tarvittiin uudelle yritykselle koko paketti: verkkosivut ja logo. Tarjouksia tuli paljon, mutta päädyttiin Sollertikseen hyvän hinta-laatusuhteen myötä. Kanssakäyminen oli sujuvaa alusta asti”, kiittää ModLogin Jarkko Koivuranta.

Yhteistyö on ollut vaivatonta. Olen saanut Sollertikselta hyvää ja ammattitaitoista palvelua hyvällä hinta-laatusuhteella. Yhteistyö varmasti jatkuu tästä eteenpäinkin.

Jarkko Koivuranta, ModLog Oy

ModLogin verkkosivut

Verkkosivut saivat modernin ulkoasun  

ModLogin verkkosivujen ja logon toteutus hoidettiin täysin etänä. Koivuranta kuvaa etäyhteistyötä helpoksi ja joustavaksi. Erityisen tyytyväinen Koivuranta on ModLogin verkkosivujen moderniin ulkoasuun.

”Ei välttämättä osattu pukea sanoiksi, mitä tarkalleen halutaan. Sollertikselta saatiin näkemystä ja verkkosivujen moderniin ulkoasuun ja helppokäyttöisyyteen. Hyvillä kysymyksillä ja kartoituksella syntyi hieno kokonaisuus. Lopputulos on juuri sitä mitä haluttiin: yleisilme tukee hienosti tuotetta. Luvattu laatu on osoittautunut todeksi.”

Näkemys ja visio ModLogin logosta kehittyi molemminpuolisen keskustelun ja mielipiteiden jakamisen myötä. ModLogin verkkosivujen ja logon taustalla on Sollertiksen graafikko Katri Pirhonen.

”Meillä ModLogilla oli koko ajan täysi luottamus siihen, millainen näkemys Sollertiksella on. Logo ja verkkosivut tukevat hienosti toisiaan”, Koivuranta tiivistää.

ModLogin logo
Sollertis suunnitteli uuden logon ModLogille. Logosta toteutettiin useita versioita erilaisia käyttötarpeita varten.

Koulutusta sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuihin  

Sollertiksen verkkosivutoteutukseen kuuluu tunnin mittainen käyttöönottokoulutus. Koulutuksessa käsitellään verkkosivujen muokkausta, hallintaa ja tarvittavia työkaluja, jotta yrittäjä voi itse päivittää verkkosivuja.

”Koulutus oli erittäin tarpeellinen ihan teknisen sanastonkin puolesta. Koulutuksesta sain videotallenteen, josta voi jälkikäteen katsoa, mistä mikäkin toimii. Voi sitten omaan tahtiin työstää ja tehdä itse.”

Luontevana osana WordPress-verkkosivuihin kuuluu WordPress-ylläpito. Teknisissä asioissa Koivuranta on ottanut yhteyttä Sollertiksen helpdeskiin.

”Ongelmiin on aina saanut ratkaisun. Verkkosivut sisältävät todella teknistä sanastoa, johon on saanut apua Sollertiksen helpdeskiltä. Muun muassa selvitettiin sähköpostiasiaa, joka ratkaistiin heti.”

Verkkosivujen valmistuttua Koivuranta pyysi Sollertikselta apua somen alkusysäykseen. Koivuranta ilmoittautui Sollertiksen some-ryhmävalmennukseen, jossa pureuduttiin Facebookiin ja Instagramiin. Koivuranta on ollut tyytyväinen kokonaisvaltaiseen palveluun.

”Yhteistyö on ollut vaivatonta. Olen saanut Sollertikselta hyvää ja ammattitaitoista palvelua hyvällä hinta-laatusuhteella. Yhteistyö varmasti jatkuu tästä eteenpäinkin. Ei ole syytä vaihtaa toiseen.”

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Sollertiksen kanssa? Jätä viesti!