Asiakastarina:
Musiikkipäiväkoti Priimi

Helppokäyttöiset verkkosivut osana päiväkodin arkea

Musiikkipäiväkoti Priimi on kuopiolainen päiväkoti, jossa yhdistyvät varhaiskasvatus sekä varhaisiän musiikkikasvatus. Vuonna 2019 päiväkodin verkkosivut kaipasivat uudistamista, ja Sollertis valikoitui verkkosivuprojektin toteuttajaksi .

Päiväkodinjohtaja Minna Muona kertoo, että projektin tavoitteena oli muun muassa lisätä verkkosivujen helppokäyttöisyyttä.

”Pohdin, kuinka mukavaa olisi osata itsekin lisätä sivulle materiaalia, vaikka en olekaan alan ammattilainen tai edes harrastelija. Lisäksi toiveenamme oli, että päiväkodin asiakkaat löytäisivät kattavasti ja helposti tietoa verkkosivuilta”, Minna kertoo.

Mutkatonta yhteistyötä yhdessä suunnitellen

Verkkosivuprojekti sujui Sollertiksen kanssa mutkattomasti. Aikataulullisesti yhteiset tapaamiset sopivat hyvin kalenteriin, ja niiden aikana tulevan sivun suunnittelu kävi käden käänteessä.

Verkkosivuprojektin sujuvoittamiseksi jatkuva yhteydenpito ja kommunikointi on avainasemassa. Minna piti projektin aikana tärkeänä sitä, että Sollertiksen asiantuntijat muistuttivat asioista ja pitivät aktiivisesti yhteyttä.

Olemme erityisen iloisia siitä, että ulkoasu on juuri sellainen kuin halusimme.

Minna Muona

Päiväkodin ilmeeseen sopiva ulkoasu ja neuvoja ylläpitoon

”Minun mielestäni projektissa onnistui monikin asia. Olemme erityisen iloisia siitä, että ulkoasu on juuri sellainen kuin halusimme. Lisäksi Sollertis on ollut aktiivisesti meihin yhteydessä ja neuvonut meitä.”

Päiväkodin asiakkaat, eli lasten vanhemmat ovat myös löytäneet uudet verkkosivut.

 ”Uudistuksen myötä päiväkotihakemukset ovat lisääntyneet, mikä on tietenkin positiivinen asia.”

”Olisi pitänyt jo heti yrityksen alkuvaiheissa hankkia verkkosivujen rakentamiseen Sollertiksen kaltainen ammattilainen”, Minna toteaa ja kertoo, että on suositellut Sollertista verkkosivujen toteuttajaksi tuttavilleen jo useamman kerran.

Käy tutustumassa Musiikkipäiväkoti Priimin verkkosivuihin: www.priimi.fi/