Asiakastarina:
Nurmijärven Kodit

Uudet, raikkaat kotisivut Nurmijärven Kodeille

Nurmijärven Kodit tarjoaa vuokrakoteja Nurmijärvellä, joten he vaihtoivat nimensä vuonna 2019 paremmin toimintaansa kuvaavaksi. Nimenvaihdoksen ja brändimuutoksen myötä oli aika myös nykyaikaisille, uuden ilmeen mukaisille verkkosivuille. Nurmijärven Kodit lähti uudistamaan verkkosivuja asukkailta saatujen palautteiden ja toiveiden pohjalta, tavoitteena parantaa viestintää ja helpottaa asiointia. Verkkosivujen ulkoasu haluttiin kävijöille selkeämmäksi ja helppolukuisemmaksi. Myös sivuston ylläpitoa haluttiin sujuvoittaa.

Verkkosivuja lähdettiin toteuttamaan Kuukaudessa kotisivut kuntoon-paketilla. Yhteisellä aloituspalaverilla ja viikoittaisilla tapaamisilla asiakkaan kanssa varmistettiin projektin edetessä, että molemmat tahot pysyvät koko ajan samalla sivulla.

Jo alusta alkaen meillä oli yhteinen sävel projektista. Täysin uuden visuaalisen ilmeen myötä sivuista tuli ilmavat ja raikkaat, piristävillä tehosteväreillä. Verkkosivusto toteutettiin yrityksen uudistetun graafisen ohjeiston mukaisesti, mukailemaan yrityksen uutta brändi-ilmettä. Sivut on rakennettu pohjaan, joka on helposti laajennettavissa tulevaisuudessa ja upouudet sivut ovat tietysti myös mobiiliresponsiiviset.

”Sivuston uutta ilmettä ja toimivuutta on kovasti kehuttu. Asukkaat ja asunnon hakijat löytävät nyt tarvitsemansa tiedon entistä helpommin” – Emmi Vaalasmaa, Palvelupäällikkö, Nurmijärven Kodit Oy

Sivustosta saatu palaute on ollut hyvin positiivista, joten projekti onnistui nappiin! Kehitystyö ei kuitenkaan pääty tähän. Nyt, kun uudet sivut on julkaistu, Nurmijärven Kodit haluaa jatkaa kehitystyötä helpomman asumisen tarjoamiseksi ja sähköisten asiointikanavien saavutettavuuden parantamiseksi. Näin ollen matka Sollertiksen kanssa saa mahdollisesti jatkoa!

Tutustu verkkosivuihin osoitteessa: https://nurmijarvenkodit.fi/

Haluatko hyödyntää ely-päiviä yrityksessäsi? Jätä viesti!