Asiakastarina:
Oodia Media Oy

Oodia Media Oy

Perustettu 2020

Sisältötoimisto

Verkkosivut www.oodia.fi

Halusimme rakentaa lanseerauksen yhteyteen somekampanjan. Olimme yhteyksissä Sollertikseen, ja heidän ehdotuksestaan päätettiin toteuttaa monikanavainen kampanja.

Saga Iinatti, Oodian yrittäjä

Oodia Median somesyöte

Yhteistyönä monikanavainen lanseerauskampanja

Uudelle palvelulle halutaan mahdollisimman nopeasti paljon näkyvyyttä. Sisältötoimisto Oodia lanseerasi marras-joulukuun taitteessa uuden, maksuttoman Kuopion ja Tahkon alueen tapahtumakalenterin. Kun Kaupunkisi.fi-kalenterin julkaiseminen tuli ajankohtaiseksi, Oodia kääntyi Sollertiksen puoleen saadakseen lisäkäsiä ja lisänäkyvyyttä.

– Halusimme rakentaa lanseerauksen yhteyteen somekampanjan. Olimme yhteyksissä Sollertikseen, ja heidän ehdotuksestaan päätettiin toteuttaa monikanavainen kampanja. Kampanjassa hyödynnettiin Facebookia, Instagramia sekä Googlen puolelta hakusanakampanjaa ja display-mainontaa, kertoo Oodian yrittäjä Saga Iinatti.

Monikanavainen kampanja osoittautui onnistuneeksi. Kampanja kohdistettiin kahteen ryhmään: mainoksiin, jotka toivat näkyvyyttä uudelle tapahtumakalenterille ja mainoksiin, jotka veivät liikennettä suoraan sivulle.

– Kampanjan avulla saimme todella mukavasti näkyvyyttä sekä kävijöitä uusille sivuille, Iinatti kertoo.

Google Business Profilen kautta ihmiset löytävät selkeämmin yrityksen. Työkalun arvostelut-ominaisuus on kätevä, sillä siitä näkee heti asiakkaiden mielipiteet. Nyt Googlessa on tarkempi ja visuaalisempi kuvaus yrityksestämme.

Saga Iinatti

Oodia Median Google Business Profile

Lanseerauksesta hakukoneoptimoinnin oppiin  

Lanseerauksen jälkeen oodialaisten omia eväitä vahvistettiin vielä hakukoneoptimoinnin valmennuksella. Sollertiksen toimitusjohtaja Joanna Hoffren piti Oodian markkinointitiimille käytännönläheisen hakukoneoptimoinnin valmennuksen. Iinatin mukaan tiimi sai valmennuksesta vahvistusta osaamiselleen sekä uusia eväitä hakukoneoptimoinnin huomiointiin.

– Lisäksi Joanna kävi läpi Oodian Google Business Profile -tilin. Hän täydensi tietojamme ja muokkasi niitä hakukoneystävällisemmäksi muun muassa lisäämällä hakusanoja, verkkosivuosoitteen oikeassa muodossa sekä pari artikkelia ja kuvan, Iinatti kertoo.

Google Business Prfile lisää yrityksen näkyvyyttä ja helpottaa yritystietojen löytymistä Googlesta. Se kuuluu Googlen maksuttomiin työkaluihin ja se on mahdollista luoda kaikille yrityksille. Myös Iinatti pitää työkalua hyvänä lisänä. Sollertis järjestää Google Business Profile–valmennuksia valmiina workshop-paketteina. 

– Google Business Profilen kautta ihmiset löytävät selkeämmin yrityksen. Työkalun arvostelut-ominaisuus on kätevä, sillä siitä näkee heti asiakkaiden mielipiteet. Nyt Googlessa on tarkempi ja visuaalisempi kuvaus yrityksestämme, Iinatti kuvailee.

Iinatti on tykännyt yhteistyön tuomista mahdollisuuksista. Sollertiksen ja Oodian yhteistyö on lisännyt ymmärrystä hakukoneoptimoinnista ja monikanavaisesta kampanjoinnista.

– Yhteistyö on ollut selkeää ja olemme aina saaneet selkeän analyysin tuloksista. Jatkoa ajatellen saimme myös kehitysideoita tulevia kampanjoita varten. Sollertiksen osaaminen täydentää hyvin omaa tiimiämme, jotta ihan kaikkea ei tarvitse tehdä itse, Iinatti summaa.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Sollertiksen kanssa? Jätä viesti!