Asiakastarina:
Roihu Coaching Oy

Asiantuntevat ja laadukkaat verkkosivut uudelle yrittäjälle

Roihu Coaching verkkosivut

Roihu Coaching Oy on Tarja Vartiaisen perustama kuopiolainen business coachingiin ja työhyvinvointiin keskittyvä asiantuntijayritys. Roihu on perustettu vuoden 2020 lopussa, jolloin syntyi myös ajatus uuden yrityksen verkkosivuista. Vartiainen kartoitti potentiaalisia verkkosivutekijöitä, ja joukosta erottui Sollertis.

”Sollertiksen verkkosivuilla oli Kuukaudessa Kotisivut Kuntoon -paketti, joka sopi suunnitelmiini. Lupaus siitä, että saan kotisivut kuukaudessa kuntoon, kiinnosti. Valintaan vaikutti myös paketin selkeä sisältö.”

Verkkosivujen toteutuksen taustalla on Sollertiksen graafikko, joka haki Roihun verkkosivuille freesiä ilmettä. Verkkosivut ovatkin keränneet positiivista palautetta Roihun asiakkailta.

”Asiakkaiden päällimmäinen palaute on ollut, että verkkosivut ovat ammattimaiset, asiantuntevat ja laadukkaat. Visuaalinen ilme on miellyttänyt.”

Logo-suunnittelua ja some-sparrausta ryhmävalmennuksessa

Aloituspalaverin ja suunnittelun jälkeen toteutus uuden yrittäjän verkkosivuista eteni suunnitellusti. Luontevana osana verkkosivuja myös Roihun logo tehtiin Sollertiksella.

”Tulin kotisivut edellä, mutta totesin, että selkeämpi hankkia samasta paikasta myös logo. Parasta oli, että pääsimme suoraan graafikon kanssa ideoimaan uutta logoa.”

Yhteistyön edetessä Vartiainen halusi syventää some-osaamistaan Sollertiksen ryhmävalmennuksessa, jossa pureuduttiin somestrategian suunnitteluun, some-tilien ja tehokkaiden kampanjoiden luomiseen sekä analysointiin. Kouluttajana toimivat Sollertiksen markkinointisuunnittelijat.

”Ryhmävalmennuksesta sai paljon hyviä vinkkejä ja tietoa. Rikkaus oli ehdottomasti se, että oman yrityksen sosiaalisen median haasteeseen pureuduttiin. Tykkäsin kouluttajan asiantuntevasta otteesta.”

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Sollertiksen kanssa? Jätä viesti!