Verkkosivut nykyaikaan – katso video

Ekokampaamo Vihreä Tähti halusi uudistaa verkkosivut vastamaan tämän päivän odotuksia ja näkemystä. Verkkosivu-uudistus toteutettiin Sollertiksella.

Kuopiolainen ekokampaamo Vihreä Tähti halusi uudistaa ja päivittää verkkosivut tähän päivään. Sollertiksen Facebook-sivu herätti kiinnostuksen potentiaalisesta verkkosivutekijästä, ja Katri Kotitie otti yhteyttä Sollertikseen.

– Ajatuksena oli, että uusille verkkosivuille tarvittiin tekijä. Sollertikselta tarjottiin äärimmäisen hyvää palvelua ja konseptia uusille verkkosivuille. Se on suurin syy, miksi päädyin Sollertikseen, tiivistää Kotitie yhteistyön alkumetrejä.

Kotitie korostaa, että Sollertiksen valintaan vaikutti myös naisenergia, jota Sollertiksella riittää Suomen Diginaisten myötä. Myös läheinen sijainti oli osasyy valintaan. Melkeinhän tässä naapureita ollaan, kun molempien yritysten sijaintina on Niiralankatu, tien puoli vain vaihtuu.

Kiireisimmissäkin hetkissä hyvää asiakaspalvelua Sollertikselta

Projekti alkoi rauhallisesti. Loppupuolella projektia kiire nosti päätään, mutta kiireisimmissäkin hetkissä Sollertikselta sai hyvää palvelua kellonajoistakin piittaamatta.

– Voin lämpimästi suositella ja olen tyytyväinen Sollertiksen asiakaspalveluun ja toimintatapaan, Vihreältä Tähdeltä kiitetään.

Katso video Vihreän Tähden ja Sollertiksen yhteistyöstä verkkosivu-uudistuksen tiimoilta. Käy tutustumassa myös uusiin, nykyaikaisiin ekokampaamon verkkosivuihin.

https://youtu.be/J6_IIoiBMo0

Jos kiinnostuit Sollertiksesta verkkosivutekijänä ja haluat laittaa verkkosivusi tai verkkokauppasi kuntoon seuraavaa sesonkia varten, ota meihin täyttämällä lomake.