Asiakastarina:
Wellness Media

Hyvinvointialan verkkosivun raikas ilme houkuttelee puoleensa uusia lukijoita

Wellness Media on monipuolinen hyvinvointialan verkkosivusto, josta löytyy muun muassa alaan liittyviä blogitekstejä, videoita ja ajankohtaisia vinkkejä. 

Yhteistyö Sollertiksen sai alkunsa, kun sivustosta haluttiin kokonaisuutena hyvinvointialan trendeihin pohjautuen raikas ja valoisa, joka vetäisi uusia lukijoita puoleensa.

Molemminpuolinen ymmärrys avainasemassa yhteistyössä

Yrityksen perustaja Jouni Virtamo kuvaa, että Sollertiksen rento ja osaava porukka antoi hyvät ohjeet, jotka ”maallikonkin” oli helppo ymmärtää. Työskentely yhdessä oli sujuvaa, sillä molemminpuolinen ymmärrys syntyi verkkosivuprojektin aikana kuin itsestään.

”Sollertis osasi todella ymmärrettävästi selittää projektin aikana, mitä tehdään. Lisäksi he ymmärsivät hyvin, mitä halusin verkkosivuille. Oli mukava huomata, että kommunikaatio toimi niin hyvin”, Jouni kertoo.

”Yhteiset tapaamiset projektin tiimoilta olivat napakan mittaisia. Tapaamisten aikana käsiteltäviä asioita käytiin läpi sopiva määrä eikä yritetty päättää kaikkea kerralla”, Helsingistä asti tapaamisiin tullut Jouni tiivistää.

Sivusto on juuri sellainen kuin halusin. Raikas ja aihepiirin mukainen


Jouni Virtamo

Lopputuloksena toimivat verkkosivut ja ohjeita ylläpitoon

”Uusilla verkkosivuilla on helppo liikkua ja navigoida, ja niistä on tullut hyvää palautetta. Sivusto on juuri sellainen kuin halusin. Raikas ja aihepiirin mukainen”, Jouni toteaa. 

Yhteinen projekti Sollertiksen kanssa sujui erittäin hyvin ja mutkattomasti. Sivuston rakentamisen lisäksi Sollertis antoi ohjeita ja vinkkejä materiaalin luomiseen ja päivittämiseen uusille verkkosivuille. 

Jouni suosittelee mielellään yhteistyötä Sollertiksen kanssa. Hänen mielestään yrityksessä kohtaavat palvelu, hinnoittelu ja asiantuntijuus.  

Käy tutustumassa Wellness Median uusiin verkkosivuihin https://wellnessmedia.fi/