Lehdistötiedote 3.12.2014

LEKA Volley ja Sollertis solmivat yhteistyö­sopimuksen

Sollertis lähtee yhteistyöhön lentopallon miesten Mestaruusliigajoukkue LEKA Volleyn kanssa. Molempia toimijoita yhdistää vahva verkko-osaaminen, rohkea ja ketterä toiminta. Sollertis haluaa olla mukana kehittämässä ja kannustamassa kotikaupunkinsa Kuopion urheilutoimintaa.

LEKA Volley ry on kuopiolainen lentopalloseura, joka pelaa miesten Lentopallon Mestaruusliigaa kaudella 2014-2015. Seura on perustettu keväällä 2014. LEKA Volleyn päätoimisena managerina toimii Tatu Säisä.

e-Sollertis Oy on kotimainen ICT-palveluyritys, joka tuottaa laadukkaasti ja luotettavasti monipuoliset konesali-, pilvi-, tietoturva-, tuki- ja elinkaaripalvelut. Sollertiksessa on osaamista ja kokemusta IT-palveluiden tuottamisesta yli 20 vuoden ajalta. Yrityksen omistaa Mika Hoffren.

Kuvassa Tatu Säisä ja Mika Hoffren.

Lehdistötiedote 6.10.2014

Kasvun vauhtia laman keskellä

ICT-palveluihin erikoistunut Sollertis jatkoi menestystarinaansa päättyneellä tilikaudella. Huolimatta yleisestä markkinatilanteesta kasvua kertyi huimasti 780 %. Kasvun kirittäjänä toimi viime vuonna tehty liiketoimintakauppa TeliaSoneran tytäryhtiön Data-Infon kanssa.

Sollertis erottuu kilpailijoista monipuolisella tarjonnallaan. Saatavilla on pilvi- ja konesalipalveluiden lisäksi vaativat asiantuntijatyöt sekä lähituki että elinkaaripalvelut koko maassa. ”Pyrimme täyttämään asiakkaidemme kaikki IT-tarpeet, jotta heille jää aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa”, kertoo Vice President Joanna Niininen.

”Haluamme palvella asiakkaitamme aina vain paremmin. Teemme jatkuvasti omaa tuotekehitystä ja -testausta pystyäksemme tarjoamaan asiakkaille tuotteita, joiden tiedämme olevan käytettävyydeltään ja luotettavuudeltaan huippua. Tällä hetkellä kasvua on erityisesti tietoturvaa ja käyttövarmuutta parantavissa tuotteissa. Uutuutena valikoimaamme on lisätty DataInSafe-varmuuskopiointipalvelu”, Niininen jatkaa. Kuluvalle kaudelle Sollertis hakee vauhtia uusilla palveluilla ja ulkomaankaupalla.

Lisätietoja:
Joanna Niininen
Vice President
e-Sollertis Oy
puh. 044 760 6004

1.6.2014 Hyvää kesää!

Kesä ja hyvin ansaitut lomat ovat täällä

Viestintä- ja etäkäyttöpalveluiden teknologiat mahdollistavat työskentelyn myös lomalla. Nykyaikaiset järjestelmät antavat vapauden tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta.

Kuulostaako työnarkomanialta? Vastaus on ei! Teknologia mahdollistaa pitemmän ja rennomman loman, koska työt onnistuvat mökin terassilta, kesäkahvilasta, rannalta tai melkein mistä tahansa. Taulutietokoneilla ja puhelimilla käy mainiosti sähköposteihin vastaaminen, tuotannonohjaus, asiakaspalvelu ja muut työt. Pienikin tehokas aika työasioiden hoitamiseen riittää pitämään asiat ajan tasalla.

Etäkäyttöpalveluilla sijoitat omaan ja työntekijöidesi hyvinvointiin.

Aurinkoisen rentouttavaa kesää!

Sollertiksen väki

Lehdistötiedote 27.3.2013

Data-Infon konesali­liiketoiminta siirtyy Sollertikselle

e-Sollertis Oy on vahva ja kasvava osaaja kotimaisessa konesali- liiketoiminnassa. Tarjoamme kattavasti IT-ulkoistukset, palvelimet, hosting-, tuki-, tietoturva-, toimisto- sekä konsultointipalvelut. Henkilöstöllämme on yli 20 vuoden kokemus Internet-palveluiden tuottamisesta.

Data-Info Oy on vuonna 1989 perustettu valtakunnallisesti toimiva tietotekniikka-alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen viestintäratkaisuja ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattomaan kommunikaatioon. Data-Infolla on toimipisteet Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Varkaudessa. Data-Infon omistaa TeliaSonera.

Sollertis on 27.3.2013 solminut kaupan Data-Infon kanssa, jossa Data-Infon konesalitoiminnot siirtyvät Sollertikselle. Liikkeenluovutus pitää sisällään koko konesaliliiketoiminnan. Liikkeenluovutuksen yhteydessä siirtyy Sollertikselle Data-Infolta myös konesalitoimintoja hoitanut henkilöstö eli asiakkaiden palveluista vastaa jatkossakin tutut henkilöt. Liikkeenluovutus tapahtuu 1.5.2013.

Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, eikä vaikuta nykyisiin sopimuksiin ja palveluihin, jotka jatkuvat normaalisti. Samalla Sollertis toimii myös Data-Infon kumppanina konesaleihin liittyvissä palveluissa.

Asiasta lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja
Mika Hoffren, puh. 040 500 8102
sekä Vice President
Joanna Niininen, puh. 044 760 6004.