Virustorjunta

Roskapostisuodatus

MailInSafe-sähköpostiturva

MailInSafe parantaa tietoturvaa, tehostaa toimintaa ja varmistaa turvallisen sähköpostiviestinnän. Palvelu suodattaa postin, ennen kuin se tulee loppukäyttäjän sähköpostilaatikkoon.

Eliminoi kyberturvallisuusriskit

Suodatuspalvelu havaitsee roskapostit ja virusviestit sähköpostistasi, ennen kuin viestit saapuvat postipalvelimellesi, mikä parantaa sähköpostin käytettävyyttä ja turvallisuutta. Saapuvat sähköpostiviestit analysoidaan koneellisesti, eikä käyttäjien yksityisyydensuoja vaarannu.

Yli 70 prosenttia sähköpostiliikenteestä on roskapostia, jonka läpikäymiseen hukkautuu aikaa pahimmillaan kymmeniä minuutteja joka päivä. Monet suodatusjärjestelmät siirtävät roskapostit erilliseen roskapostikansioon, johon loppukäyttäjällä on pääsy. Loppukäyttäjä on kuitenkin usein tietoturvan heikoin lenkki; koko henkilökuntaa ei voi kouluttaa tietoturvan asiantuntijoiksi. MailInSafe-palvelussa erillistä roskapostikansiota ei ole, vaan viestit on suodatettu, ennen kuin ne päätyvät loppukäyttäjän sähköpostiin.

Sähköpostihuijaukset muuttuvat vuosi vuodelta hienostuneimmiksi. Vahingot voivat olla suuret, jos haittaohjelma pääsee yrityksen sisäverkkoon tai huijarit vievät yrityksen pankkitunnuksia. Tämän vuoksi tietoturvaa ei tule jättää loppukäyttäjien vastuulle.

Palvelu tarkistaa automaattisesti tulevat viestit usealla menetelmällä ja pysäyttää haittaohjelmia sisältävät viestit. Oikean postin kulkua järjestelmä ei hidasta. Viestien monimuotoisuuden vuoksi aivan kaikkea roskapostia ei ole mahdollista poistaa automaattisesti.

Järjestelmämme tukee salattua yhteyttä, joten viestinvälitys on kokonaisuudessaan salattua, mikäli myös lähettävä ja vastaanottava palvelin tukevat salausta.

Vaivaton käyttöönotto

Suodatuspalveluamme varten tarvitset vain oman verkkotunnusosoitteen. Suodatettavat sähköpostilaatikot voivat sijaita Sollertiksen, toisen operaattorin tai asiakkaan omalla palvelimella. Suodatus avataan verkkotunnuskohtaisesti, ja se koskee kaikkia verkkotunnuksen sähköposteja. Sähköpostiohjelmiin ei tarvitse tehdä muutoksia, eikä työasemille tarvitse asentaa uusia ohjelmia.