IT-tukipalvelut

Valmennus

Yrittäjän päivät ovat usein kiireisiä ja pitkiä. Varsinaisen työn lisäksi pitäisi saada uusia asiakkaita ja luoda verkostoja, että voi myös kehittää yritystä ja pysyä kilpailukykyisenä. Teet sitä mistä nautit, mutta olisiko uusia asiakkaita ja lisää myyntiä mahdollista saada helpommin, jotta voisit keskittyä entistä paremmin ydinliiketoimintaasi? Ja voisitko saada enemmän aikaa myös perheelle tai rakkaalle harrastuksellesi?

Vastataksesi kovenevaan kilpailuun, myös markkinointisi tulisi olla ajan tasalla. Tarjoamme sinulle valmennusta, jonka avulla teet tuloksellista digimarkkinointia ja onnistut markkinoinnissasi. Asiakkaillamme on mahdollista saada niin henkilökohtaista kuin ryhmässä tapahtuvaa valmennusta. Keskitymme siihen mikä auttaa sinua liiketoiminnassasi.

Valmentajinasi  toimivat Sollertiksen Diginaiset. Olemme digitaalisen markkinoinnin energisia ammattilaisia. Osaamiseemme kuuluu muun muassa inbound-markkinointi, hakukoneoptimointi, Facebook-markkinointi, somepäivitykset, digitaalinen markkinointi ja responsiiviset verkkosivut. Ja tietenkin valmennamme sinua, että voit tehdä itse vaikuttavaa digimarkkinointia.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaista valmennusta voit hyödyntää niin bisnes- kuin somestrategiasi eteenpäin viemisessä ja digitaalisten taitojen kartuttamisessa. Henkilökohtainen valmennus voi koskea esimerkiksi liikeidean kehittämistä, LinkedInin hyödyntämistä, myynnin tehostamista, asiakaspolun kehittämistä, social sellingiä, Facebook-markkinointia tai kotisivujen kehittämistä. Sinä päätät mihin haluat henkilökohtaista valmennusta hyödyntää!

Valmiit workshop-paketit yrityksille

Facebook Business Managerin perusteet
2 h 315 € + alv

Yritys-sivun luonti Facebookiin
2 h 315 € + alv

Sosiaalisen median julkaisusuunnitelma
2 h 315 € + alv

Google My Business kuntoon
1,5 h 315 € + alv

Google Data Studion käyttöönotto
1+1 h 335 € + alv

Google Ads-markkinoinnin aloitus
2 h 315 € + alv

Hakukoneoptimointi yrityksen sivuille
2 h 335 € + alv

Visuaalisen ilmeen workshop
1+1 h 335 € + alv

Uutiskirje-ohjelman peruskäyttö
2 h 315 € +alv

Palautetta eri valmennuksistamme

Kiitos, hyvin selvensi tällaiset konkreettiset esimerkit. Ymmärtää mitä näillä haetaan –  huolimatta alasta.

Parasta oli, että ylipäätään pisti miettimään fb-päivityksiä, joka usein jää muun työn jalkoihin. Luulenpa että päivittäminen ja sen ideoiminen jää nyt rutiiniksi jatkossakin.

Diginaiset opastivat yksityiskohtaisesti, miten selvitetään oman markkina-alueen ongelmia ja miten vastataan asiakkaan sisäisiin ja ulkoisiin ongelmiin. Tutkin asiaa netissä perusteellisesti, mikä antoi itselleni uutta näkökulmaa toimialaani ja liiketoiminnan suuntaamiseen ja uudistamiseen. Nettisivuilleni tuli tältä pohjalta UKK-sivu (usein kysytyt kysymykset). Pari uutta asiakasta on jo tullut tämän tuloksena.