Varmuuskopiointipalvelu

Varmuuskopiointi­

DataInSafe
Varmuuskopiointi­palvelu

Onhan työasemasi tai palvelimesi tiedot varmuuskopioitu? Varmuuskopiointi on tärkein vakuutus, jonka voit tiedoillesi ottaa. Tiedon katoaminen on todellinen riski, ja siitä koituu usein suurta vahinkoa. Huolehdi tietojesi säilymisestä myös yllättävissä tilanteissa. Tarjoamme sinulle helpon ratkaisun tietojesi turvaamiseen.

Aina ajan tasalla

Palvelumme varmistaa niin palvelimesi kuin työasemasikin. Automaattiset varmistukset takaavat, että varmuuskopiot ovat aina ajan tasalla. Varmuuskopiointi suoritetaan valitsemillesi kohteille haluamanasi ajankohtana. Halutessasi voit käynnistää varmuuskopioinnin milloin tahansa nappia painamalla.

Nopeaa ja helppoa

Asennuksen jälkeen varmistukset hoituvat automaattisesti. Halutessasi saat sähköpostiraportin jokaisesta varmistuskerrasta. In-File Delta –tekniikka mahdollistaa sen, että vain muuttunut sisältö päivitetään, mikä tekee varmistuksesta nopeaa ja mahdollistaa myös suurten tietokantojen tehokkaan varmuuskopioinnin.

Turvassa pankkiholvissa

Varmuuskopioidut tiedostot säilytetään salakirjoitettuna pankkiholvissa Suomessa. Salaus tehdään 256-bittisellä salauksella, jonka purkaminen ilman salausavainta on käytännössä mahdotonta. Varmuuskopiointiohjelman asentamalla saat omilla tunnuksillasi ja salausavaimella palautettua tietosi mille tahansa koneelle. Tietosi ovat vain muutaman klikkauksen takana.

Palvelun aloituksen yhteydessä määritämme kuinka kauan poistettua tietoa säilytetään. Tarvitessasi pidempiaikaista arkistointia tarjoamme varmistuksien siirtoa myös nauhoille, jotka arkistoimme pankin tallelokeroon. Tällöin tiedot ovat palautettavissa 30 vuoden ajan.

Miksi DataInSafe?

  • automaattinen ja huomaamaton
  • nopea, koska päivitämme vain muuttuneen sisällön
  • varmuuskopioimme Windows- ja Linux- palvelimet sekä Windows- ja Mac- työasemat
  • tietosi siirretään salakirjoitettuna suojatulla yhteydellä
  • tietosi säilytetään salakirjoitettuna DataInSafe-pankkiholvissa Suomessa
  • tietojesi palautus on nopeaa ja helppoa
  • tietoja säilytetään niin pitkään kuin haluat