Virustorjunta

Virustorjunta

F‑Secure SAFE tai PSB

Suojaa kaikki laitteesi

F-Securen palkitut tietoturvaohjelmistot suojaavat sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta.

Yrityskäyttöön tarkoitetulla PSB:llä näet kaikkien yrityksen koneiden tilan yhdeltä ruudulta. Keskitetty palomuurihallinta ja helppo laitteiden lisäys ja poisto tekevät PSB:stä erittäin näppärän yrityksen tietoturvaohjelmiston.

VIRUSTENTORJUNTA

Virustentorjunta suojaa laitteesi haittaohjelmilta, jotka saattavat kerätä ja jakaa henkilökohtaisia tietojasi. Tietoturvaohjelmistot torjuvat viruksia useilla eri tavoilla. Ohjelma tarkistaa tiedostot ja sovellukset automaattisesti. Jos ohjelma havaitsee viruksia, saat siitä heti ilmoituksen.

SELAUS- JA VERKKOPANKKISUOJAUS

Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi. Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankki­sivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

ETSI PUHELIMESI

SAFE:n My F-Secure ‑palvelussa voit helposti tarkistaa puhelimesi sijainnin. Voit myös lukita kadonneen Android-laitteen tai pyyhkiä siitä tiedot niin, etteivät muut pääse käsiksi henkilö­kohtaisiin tiedostoihisi, kuten valokuviin ja sähköposti­viesteihin.

SUOJAA KOKO PERHEESI

SAFE:lla huolehdit perheesi turvallisuudesta rajoittamalla laitteiden käyttöaikaa sekä estämällä pääsy esimerkiksi verkko­kauppoihin, sosiaaliseen mediaan tai sivustoille, jotka sisältävät aikuis­viihdettä, väkivaltaa tai uhkapelejä. Lisäksi voit asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle. Koko perheesi voi surffata turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla.