IT-tukipalvelut

IT-tuki­palvelut

Tukipalvelut vapauttavat asiakkaamme keskittymään omaan liiketoimintaansa: ne säästävät sekä aikaa että rahaa. Mahdolliset ongelmat hoidetaan nopeasti, ja niiden syntyminen pyritään ehkäisemään ennalta.

Asiantuntijamme ylläpitävät IT-ympäristösi ja valitsevat kanssasi tarpeisiisi sopivat ohjelmat sekä laitteistot ja opastavat niiden käytössä. Päivitykset ja tietoturvan ylläpito kuuluvat osana IT-tukipalveluihimme.

Loppukäyttäjätukemme kattaa päätelaitteisiin, oheislaitteisiin, toimistosovelluksiin ja IT-ympäristöön liittyvät ongelmat. Ongelmat selvitetään useimmiten puhelimitse sekä etähallintaa käyttämällä. Joskus ongelman ratkaiseminen vaatii fyysistä läsnäoloa, ja silloin lähitukemme lähetetään paikalle.

Ongelmaratkaisun lisäksi käyttötuki voi hoitaa esimerkiksi käyttäjä- ja käyttöoikeushallinnan (tunnusten luonti, oikeuksien määrittely verkkolevyille). Käyttötuen avulla asiakkaan Ioppukäyttäjille tarjotaan yksi kontaktipiste kaikkiin tukipalveluihin. Tarvittaessa perussovelluksien lisäksi tuen piiriin voidaan tuoda muita asiakkaalla käytössä olevia sovelluksia.

IT-tukipalvelumme toimivat koko Suomen alueella, joten tukihenkilöstömme on käytettävissäsi missä tahansa toimipisteesi sijaitseekaan.