Rekisteriseloste

SOLLERTIKSEN ASIAKASTIEDOT

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

e-Sollertis Oy (jäljempänä ”Sollertis”) 
Y-tunnus 2182066-5, Niiralankatu 16, 70600 Kuopio. Puh. 020 741 7997

REKISTERIN NIMI

Sollertiksen asiakas- ja markkinointirekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisteröidyn suostumuksella, ilmoittautumisen tai asiakassuhteen perusteella tapahtuva Sollertiksen palveluihin liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen, kehittämiseen, uutiskirjeiden lähetyksiin, markkinatutkimuksiin sekä markkinointiin.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisterissä käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • Yhteystiedot kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Yrityksen tiedot
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, kuten tuotteet ja palvelut, niiden avaus-, ja irtisanomispäivä, palvelun myyjätiedot ja viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot
  • Käyttäjätunnukset ja muut tunnistautumistiedot
  • Lupatiedot ja kiellot, kuten suoramarkkinointikiellot
  • Mielenkiinnon kohteet, projekteihin liittyvät asiat ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot
  • Tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot kuten IP-osoite ja verkkopalvelun käytön ajankohta

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään palvelun käyttöönoton yhteydessä, palvelua käytettäessä tai muutoin suoraan rekisteröidyltä. Yrityksen tietoja voidaan kerätä ja päivittää myös julkisesti saatavilla olevista tiedoista.

TIETOJEN LUOVUTUS

Sollertis voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimisissa ja velvoittavissa rajoissa.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista sijaitsee Sollertiksen alihankkijoilla ja tietoja saatetaan käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. Sollertis voi myös käyttää alihankkijoita tietojen käsittelyssä.

Sollertis käyttää automaattisten sähköpostien lähetykseen Active Campaign-palvelua. Active Campaign on Yhdysvalloissa sijaitseva yritys. Yritys noudattaa eurooppalaisia tietosuojavaatimuksia. Palveluun tallennetaan uutiskirjeen tai vastaavan tilaajan etunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä käyttäytymiseen liittyviä tietoja.

Muita tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tällöinkin Sollertis huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää pääkäyttäjän myöntämää käyttäjätunnusta. Pääkäyttäjä määrittää tällöin myös käyttäjille myönnettävän käyttöoikeustason. Käyttö edellyttää henkilökohtaista salasanaa tai tunnistautumista. Rekisterin käyttöä ja sisäänkirjautumisia valvotaan.

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

e-Sollertis Oy, Niiralankatu 16, 70600 Kuopio

SIVUSTON EVÄSTEASETUKSET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita sivustot voivat käyttää tehdäkseen käyttäjäkokemuksesta tehokkaamman.

Lain mukaan voimme tallentaa evästeitä laitteellesi, mikäli se on ehdottoman tärkeää sivuston toiminnan kannalta. Tarvitsemme suostumuksesi kaikenlaisten evästeiden käytölle.

Tämä sivusto käyttää erityyppisiä evästeitä. Jotkut evästeet ovat sivuillamme esiintyvienkolmansien osapuolten palveluiden asettamia.


Voit muuttaa tai peruuttaa hyväksyntäsi sivustollamme evästeilmoituksen kautta.

Lue Tietosuojaehdoistamme lisää siitä keitä olemme, miten voit ottaa meihin yhteyttä ja miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.

Ole hyvä ja ilmoita hyväksymistunnuksesi ja -päivämäärä, kun otat meihin yhteyttä liittyen hyväksymiseesi.

Lupasi koskee seuraavia toimialueita: www.sollertis.fi

Hallinnoi suostumuksia:

Lisätietoja evästeistä:

Google reCAPTCHA

Toiminnalliset, Markkinointi

Käyttö

Google reCAPTCHA: roskapostin esto. Lue lisää

Tietojen jakaminen

Saat lisätietoja lukemalla Google reCAPTCHA tietosuojalausunnon.

Toiminnalliset

Nimi
Vanheneminen
6 kuukautta
Toiminto
Suojaa roskapostilta

Markkinointi

Nimi
Vanheneminen
istunto
Toiminto
Lukea ja suodattaa pyyntöjä boteilta
Nimi
Vanheneminen
istunto
Toiminto
Lukea ja suodattaa pyyntöjä boteilta
Nimi
Vanheneminen
pysyvä
Toiminto
Lukea ja suodattaa pyyntöjä boteilta

WordPress

Toiminnalliset

Käyttö

WordPress: verkkosivujen kehittäminen. Lue lisää

Tietojen jakaminen

Näitä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.

Toiminnalliset

Nimi
Vanheneminen
pysyvä
Toiminto
Tallentaa käyttäjän asetukset
Nimi
Vanheneminen
istunto
Toiminto
Tallentaa selaimen tiedot
Nimi
Vanheneminen
pysyvä
Toiminto
Tallentaa käyttäjän asetukset
Nimi
Vanheneminen
1 vuosi
Toiminto
Tallentaa käyttäjän asetukset
Nimi
Vanheneminen
istunto
Toiminto
Lukea, voidaanko evästeitä asettaa
Nimi
Vanheneminen
pysyvä
Toiminto
Säilytä sisäänkirjautuneet käyttäjät

Leadfeeder

Markkinointi

Käyttö

Leadfeeder: mainonta. Lue lisää

Tietojen jakaminen

Saat lisätietoja lukemalla Leadfeeder tietosuojalausunnon.

Markkinointi

Nimi
Vanheneminen
2 vuotta
Toiminto
Tallentaa ja seurata yleisön tavoittavuutta

Google Analytics

Tilastot

Käyttö

Google Analytics: verkkosivuston tilastot. Lue lisää

Tietojen jakaminen

Saat lisätietoja lukemalla Google Analytics tietosuojalausunnon.

Tilastot

Nimi
Vanheneminen
1 vuosi
Toiminto
Tallentaa ja laskea sivun katselukerrat
Nimi
Vanheneminen
2 vuotta
Toiminto
Tallentaa ja laskea sivun katselukerrat

WPML

Toiminnalliset

Käyttö

WPML: alueen hallinta. Lue lisää

Tietojen jakaminen

Näitä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.

Toiminnalliset

Nimi
Vanheneminen
1 päivä
Toiminto
Tallentaa kieliasetukset

Complianz

Toiminnalliset

Käyttö

Complianz: evästeen suostumuksen hallinta. Lue lisää

Tietojen jakaminen

Näitä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Saat lisätietoja lukemalla Complianz tietosuojalausunnon.

Toiminnalliset

Nimi
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto
Tallentaa, jos evästebanneri on hylätty

YouTube

Markkinointi

Käyttö

YouTube: videon näyttö. Lue lisää

Tietojen jakaminen

Saat lisätietoja lukemalla YouTube tietosuojalausunnon.

Markkinointi

Nimi
Vanheneminen
istunto
Toiminto
Tallentaa sijaintitietoja
Nimi
Vanheneminen
6 kuukautta
Toiminto
Tarjota mainosten jakelua tai uudelleenkohdistamista
Nimi
Vanheneminen
istunto
Toiminto
Tallenna ja seuraa vuorovaikutusta
Nimi
Vanheneminen
8 kuukautta
Toiminto
Tallentaa käyttäjän asetukset

Sekalaista

Käyttötarkoitus selvityksessä

Käyttö

Tietojen jakaminen

Tietojen jakaminen odottaa tutkintaa

Käyttötarkoitus selvityksessä

Nimi
_lfa
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
tmary
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
LaVisitorNew
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
LaSID
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
lastExternalReferrer
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
lastExternalReferrerTime
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
pa-l
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
algoliasearch-client-js
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
pa-l_enabled
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
cmplz_consented_services
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto
Nimi
cmplz_functional
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto
Nimi
cmplz_marketing
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto
Nimi
cmplz_policy_id
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto
Nimi
cmplz_preferences
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto
Nimi
cmplz_statistics
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto
Nimi
wc_cart_hash_2db7314f245f22a0c4e82e0dfd1a12a8
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
wp_lang
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
tablesorter-savesort
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_hjSessionUser_2155359
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gcl_au
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gid
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gat_httpswww_sollertis_fimicrosoft-365
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gat_httpswww_sollertis_fidigimarkkinointi
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gat_httpswww_sollertis_fi
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_hjSessionUser_3914704
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gat_httpswww_sollertis_fiwordpress-sivun-sisallon-hakukoneoptimointi
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gat_httpswww_sollertis_fiwp-adminremote
Vanheneminen
Toiminto
Nimi
_gat_httpswww_sollertis_ficomplianz_scan_token964b4805cbcomplianz_idhome
Vanheneminen
365 päivää
Toiminto