Rekisteriseloste

SOLLERTIKSEN ASIAKASTIEDOT

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

e-Sollertis Oy (jäljempänä ”Sollertis”)
Y-tunnus 1475607-9, Y-tunnus 2182066-5, Niiralankatu 16, 70600 Kuopio. Puh. 020 741 7997

REKISTERIN NIMI

Sollertiksen asiakas- ja markkinointirekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisteröidyn suostumuksella, ilmoittautumisen tai asiakassuhteen perusteella tapahtuva Sollertiksen palveluihin liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen, kehittämiseen, uutiskirjeiden lähetyksiin, markkinatutkimuksiin sekä markkinointiin.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisterissä käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • Yhteystiedot kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Yrityksen tiedot
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, kuten tuotteet ja palvelut, niiden avaus-, ja irtisanomispäivä, palvelun myyjätiedot ja viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot
  • Käyttäjätunnukset ja muut tunnistautumistiedot
  • Lupatiedot ja kiellot, kuten suoramarkkinointikiellot
  • Mielenkiinnon kohteet, projekteihin liittyvät asiat ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot
  • Tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot kuten IP-osoite ja verkkopalvelun käytön ajankohta

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään palvelun käyttöönoton yhteydessä, palvelua käytettäessä tai muutoin suoraan rekisteröidyltä. Yrityksen tietoja voidaan kerätä ja päivittää myös julkisesti saatavilla olevista tiedoista. Sollertis kerää myös verkkosivuillaan tietoa palveluiden käytöstä evästeillä.

TIETOJEN LUOVUTUS

Sollertis voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimisissa ja velvoittavissa rajoissa.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista sijaitsee Sollertiksen alihankkijoilla ja tietoja saatetaan käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. Sollertis voi myös käyttää alihankkijoita tietojen käsittelyssä.

Sollertis käyttää automaattisten sähköpostien lähetykseen Active Campaign-palvelua. Active Campaign on Yhdysvalloissa sijaitseva yritys. Yritys noudattaa eurooppalaisia tietosuojavaatimuksia. Palveluun tallennetaan uutiskirjeen tai vastaavan tilaajan etunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä käyttäytymiseen liittyviä tietoja.

Muita tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tällöinkin Sollertis huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää pääkäyttäjän myöntämää käyttäjätunnusta. Pääkäyttäjä määrittää tällöin myös käyttäjille myönnettävän käyttöoikeustason. Käyttö edellyttää henkilökohtaista salasanaa tai tunnistautumista. Rekisterin käyttöä ja sisäänkirjautumisia valvotaan.

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

e-Sollertis Oy, Niiralankatu 16, 70600 Kuopio