KONESALIPALVELUT & PALVELINTEN YLLÄPITO

Korkealaatuiset konesalimme sijaitsevat Kuopiossa vanhoissa pankkiholveissa. Konesalien teknologiassa käytetään markkinoiden johtavia merkkejä ja ratkaisuja. Konesalipalveluissamme on huomioitu energiatehokkuus, turvallisuus ja ekologisuus.

KONESALIPALVELUT PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA

VIRTUAALI-
palvelin

147,30 € / KK + ALV

Virtuaalipalvelin täysylläpidolla. Hoidamme kaiken puolestasi. Täydellinen esimerkiksi verkkokaupan tai -sivujen alustaksi.

80 GB levytila
1 / 1 GB verkkoyhteys
3 CPU:ta

valvonta
varmuuskopiointi

päivityspalvelu
palomuuripalvelu

* hinta 12 kk sopimuksella

VIRTUAALI-
PALVELIN

11,90 € / KK + ALV **

Haussa palvelin, jota itse ylläpidät? Löytyy! Klikkaa ja katso vaihtoehdot ylläpidolla tai ilman.

Linux tai Windows-käyttöjärjestelmä
1 / 1 GB verkkoyhteys
toimitus heti

lisäpalveluna saatavana täysi ylläpito, useampi IP-osoite tai vaikka WordPress-ylläpito


* alkaen hinta 24 kuukauden sopimuksella

KONESALITILA
KUOPIOSSA

PYYDÄ TARJOUS

Haussa turvallinen paikka palvelimillesi? Pankkiholveihin rakennetut salimme tarjoavat erinomaisen sijainnin Kuopiossa nopeiden yhteyksien päässä. Halutessasi voit ottaa myös ylläpidon palvelimillesi.

Asiantunteva henkilökuntamme on apunasi aina tarvittaessa.

VAKAAT JA TOIMIVAT PALVELIMET

Liiketoimintaa tukemaan tarvitaan vakaat ja toimivat IT-järjestelmät. Sollertiksen konesalipalveluissa käytössäsi on aina uusin tekniikka, ilman että yrityksesi joutuu itse sijoittamaan laitteisiin.

Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat sinua alusta alkaen sopivan ratkaisun suunnittelussa ja ovat tukenasi myös käyttöönoton jälkeen. Sollertiksen konesalipalvelut varmistavat, että kaikki palvelun kustannukset ovat aina etukäteen selvillä ja helposti budjetoitavissa.

KONESALIPALVELUT

Palvelinkapasiteettia on saatavilla sekä fyysisinä- että virtuaalipalvelimina. Konesalipalveluun on myös mahdollista tuoda olemassa oleva palvelin. Sollertis vastaa palvelinympäristön suorituskyvystä, turvallisuudesta sekä häiriöttömästä toiminnasta.

Palvelussa hyödynnetään yhteistä infrastruktuuria ja standardoituja, valmiiksi määriteltyjä palvelinlaitteistoja, käyttöjärjestelmiä, tietokantoja ja ohjelmistokomponentteja. Näiden ansiosta palvelinpalvelu on toimiva, kustannustehokas ja sopeutuva pakettiratkaisu, jolla saavutetaan korkea käytettävyys.

Tarjoamme konesalitilaa myös asiakkaiden omille laitteille. Konesalissamme on laitteistollesi turvallinen paikka ja hyvät yhteydet. Tarjoamme yksittäisten paikkojen lisäksi konesalipalveluita myös kokonaisille räkkikaapeille.

Asiantuntijamme auttavat palveluittesi perustamisesta aina niiden elinkaaren päähän asti. Hallitsemme sekä Windows- että Linux-ympäristöt. Asiantuntijamme auttavat, asentavat ja ylläpitävät järjestelmäsi. Osallistumme myös tarvittaessa asiakkaiden valmiussuunnitelmien laatimiseen sekä mahdollisiin toipumis- ja palautustesteihin.

PALVELIN TÄYDELLÄ YLLÄPIDOLLA

Tarjoamme palvelimia täydellä ylläpidolla. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tietää mitään palvelimista tai niiden tekniikasta. Kerro meille mihin tarpeeseen tarvitset palvelimen (esimerkiksi verkkokauppasivuston alustaksi, tiedostopalvelimeksi tai laskutusohjelmalle), niin katsomme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Asennamme palvelimen ja tarvittavat ohjelmistot käyttöösi. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia palvelimen toiminnoista. Täysylläpitoomme sisältyy varmuuskopiointi, palomuuripalvelu, valvontapalvelu ja päivityspalvelut. Pidämme palvelimesi aina päivitettynä ja turvallisena käyttää.

Henkilökunnallamme on kokemusta palvelimista yli 30 vuoden ajalta. Voit luottaa asiantuntemukseemme.

VPN ELI PILVIYHTEYS PALVELIMELLE

Palvelinta ei aina ole turvallista sijoittaa kaikkien nähtäväksi julkiseen verkkoon. Mikäli palvelimelta käytetään palveluita, joihin vain yrityksen henkilökunnalla tulee olla pääsy, on järkevää sijoittaa palvelin osaksi yrityksen sisäverkkoa. Fyysisesti palvelin voi sijaista konesalissamme, mutta verkossa sen palvelut näkyvät vain yrityksen toimistolta tai VPN-ohjelmaa käyttäen ulkoverkosta.

Toteutamme VPN-yhteyksiä asiakkaillemme alkaen 98 € / kk +alv hintaan. Hintaan vaikuttaa haluttu yhteysnopeus.

PALVELINVALVONTA ENNALTAEHKÄISEE ONGELMIEN SYNTYMISTÄ

Palvelimesi voidaan liittää valvontapalveluumme. Valvonnan avulla reagoimme hälytyksiin ja ennaltaehkäisemme ongelmien syntymistä.

Valvottavia kohteita ovat:

 • levytila
 • muistin käyttö
 • prosessorikuormitus
 • lokitiedostot
 • verkon kuormitus
 • monet TCP/UDP/ICMP-palvelut
  (esimerkiksi http, smtp, imap, pop, ping)
 • vasteajat palveluista
  (esimerkiksi www, tietokanta, sähköposti)
 • tietoturvapäivitykset
  Teknisesti valvonta tapahtuu SNMP-kyselyiden avulla tai valvottavalle laitteelle asennettavalla agentilla. Palvelin voi sijaita missä päin maailmaa tahansa. Valvontaa voidaan tehdä niin virtuaalisille kuin fyysisillekin laitteille, myös pilvipalveluille. Palveluun on saatavissa oma asiakaskohtainen näkymä.