IT-TUKIPALVELUT

Sähköpostiohjelman asetukset hukassa? Kone hidastelee ja kiukuttelee? Eipä hätää. Tukipalvelumme ratkaisee ongelmat nopeasti ja ammattitaitoisesti.

NOPEASTI APUA ARJEN TIETOTEKNIIKKA ONGELMIIN

ALKAEN 6 TUNTIA / VUOSI

450 € + ALV

It-tukipalveluumme voit ottaa yhteyttä aina ongelmatilanteessa. Otamme etäyhteyden tietokoneellesi ja ratkaisemme ongelmat. Pienin pakettimme sisältää kuusi tuntia tukea vuodessa. Suurempiakin paketteja on toki saatavilla. Laita viestiä ja pyydä tarjous!

MIKSI HYÖDYNTÄÄ TUKIPALVELUITA?

IT-tukipalvelut vapauttavat sinut keskittymään omaan liiketoimintaasi. Nopea reagointi ongelmatilanteessa säästää sekä aikaa että rahaa. Ensisijaisesti ongelmat pyritään kuitenkin ehkäisemään ennalta.

Asiantuntijamme ylläpitävät IT-ympäristösi ja valitsevat kanssasi tarpeisiisi sopivat ohjelmat sekä laitteistot ja opastavat niiden käytössä. Ongelmaratkaisun lisäksi tuki voi hoitaa esimerkiksi käyttäjä- ja käyttöoikeushallinnan (tunnusten luonnin ja oikeuksien määrittelyn).

Loppukäyttäjätukemme kattaa päätelaitteisiin, oheislaitteisiin, toimistosovelluksiin ja IT-ympäristöön liittyvät ongelmat. Ongelmat selvitetään useimmiten puhelimitse sekä etähallintaa käyttämällä. Joskus ongelman ratkaiseminen vaatii fyysistä läsnäoloa, ja silloin lähitukemme lähetetään paikalle. Lähitukemme palvelee Kuopiossa ja Helsingissä.

Käyttötuen avulla Ioppukäyttäjille tarjotaan yksi kontaktipiste kaikkiin tukipalveluihin. Tarvittaessa perussovelluksien lisäksi tuen piiriin voidaan tuoda muita asiakkaalla käytössä olevia sovelluksia.

IT-tukipalvelumme toimivat etäyhteyden avulla koko Suomen alueella. Tukipalvelu on käytössä arkisin klo 8-17. Sovittaessa tukiaikaa on mahdollista laajentaa.

Turvallista ja huoletonta työskentelyä!