Yritys

Sollertis

Olemme vahva kotimainen IT:n ja digimarkkinoinnin taitaja.

Meiltä saat monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut sekä tarvitsemasi lisenssit ja laitteistot. Ammattilaisillamme on vankkaa osaamista IT-palveluiden tuottamisesta yli 25 vuoden ajalta.

Diginaisemme tuottavat myyvää sisältöä sosiaaliseen mediaan ja kotisivuille huolehtien myös yrityksesi hakukonenäkyvyydestä. Lisäksi toteutamme yrityksellesi Facebook- ja Google-markkinointikampanjat.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pysyäksemme kehityksen huipulla – näin osaamme tarjota sinulle aina oikeat ratkaisut.

Ota yhteyttä, kun haluat käyttöösi parhaat järjestelmät ja toimivan markkinointikoneiston. 

AAA-logo   Dum&bradstreet lowest credit risk      Kauppalehden Menestyjä 2018

Rekrytointi

Sollertis tarjoaa sinulle haasteita ja mahdollisuuksia oppia uutta. Olemme nopea ja ketterä yritys, jossa oma tuotekehitys on jatkuvaa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta kaikessa toiminnassamme. Sollertiksen kattava palveluvalikoima mahdollistaa asiakasyritysten IT-toimintojen tietoturvan, käytettävyyden, käyttövarmuuden ja markkinoinnin jatkuvan parantamisen.

Avoimet paikat

B2B myyjä, it & digipalvelut

Ymmärrätkö asiakasta ja haluatko auttaa häntä menestymään? Onko B2B myynti kutsumuksesi?
Me tarjoamme myyntisalkkuusi tuotteet, joiden avulla asiakkaasi voi kurvailla internetin valtateillä valon nopeudella. Laita CV:si ja vapaa muotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@sollertis.fi.
Katso TE-live -infolähetys >>

 

Myyntitiimimme – apunasi parhaiden ratkaisuiden valinnassa

Johtoryhmä