Yritys

Sollertis

Olemme vahva kotimainen IT:n ja digimarkkinoinnin taitaja. Haluamme antaa sinulle aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi järjestämällä sinulle parhaat mahdolliset järjestelmät työntekoon ja tehokkaan koneiston markkinointiin.

Meiltä saat monipuoliset konesali-, pilvi-, tuki- ja elinkaaripalvelut sekä tarvitsemasi lisenssit ja laitteistot. Ammattilaisillamme on vankkaa osaamista ja kokemusta IT-palveluiden tuottamisesta yli 25 vuoden ajalta.

Diginaisemme tuottavat huippulaadukasta sisältöä sosiaaliseen mediaan ja kotisivuille huolehtien myös yrityksesi hakukonenäkyvyydestä.

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pysyäksemme kehityksen huipulla – näin osaamme tarjota sinulle aina oikeat ratkaisut.

AAA-logo   Dum&bradstreet lowest credit risk    Suomen vahvimmat 2015-2018   Lauppalehti Menestyjä 2017

Rekrytointi

Sollertis tarjoaa sinulle haasteita ja mahdollisuuksia oppia uutta. Olemme nopea ja ketterä yritys, jossa oma tuotekehitys on jatkuvaa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta kaikessa toiminnassamme. Sollertiksen kattava palveluvalikoima mahdollistaa asiakasyritysten IT-toimintojen tietoturvan, käytettävyyden, käyttövarmuuden ja markkinoinnin jatkuvan parantamisen.

Avoimet paikat

Haku avoinna:
Myyntineuvottelija

Myyntitiimimme – apunasi parhaiden ratkaisuiden valinnassa

 

Johtoryhmä