Korkealaatuiset
kotimaiset palvelut


Sollertiksen juuret ovat vuonna 1992 perustetussa Image Worldissä. Toimitamme monipuoliset konesali- ja pilvipalvelut sekä apukädet digimarkkinointiin. Konesalimme sijaitsevat keskeisellä sijainnilla nopeiden yhteyksien päässä entisissä pankkiholveissa Kuopiossa.

Olemme kumppani, jolla on osaamista, kokemusta ja tahtoa kehittää.

Yrityksemme arvot

Välitän

Meillä välitetään. Välitetään asiakkaista, toisistamme ja sovituista asioista. Kaveria ei koskaan jätetä pulaan, ongelmat ratkaistaan yhdessä.

Rakennan luottamusta

Yrityksessämme asioista keskustellaan avoimesti toiset huomioon ottaen. Porukassamme vallitsee keskinäinen arvostus. Se mikä luvataan, se pidetään.

Olen rohkea

Meillä tartutaan hankaliinkin haasteisiin rohkeasti. Tuotekehityksemme tarttuu rohkeasti toimeen löytääkseen aina parhaat ratkaisut asiakkaillemme.

100% Suomalainen

Olemme 100%:sti kotimainen perheyritys. Konesalimme sijaitsevat nopeiden yhteyksien päässä Kuopiossa, jossa on myös toimistomme. Sijaintimme on täydellinen palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen.

Vihreitä valintoja

Toimintamme on täysin hiilineutraalia. Viilennämme konesaleja pakkasilmalla, kierrätämme ja loput päästöt hyvitämme omistamallamme mäntymetsäpalstalla.
Henkilökunnastamme 75 % käyttää julkista liikennettä, kävelee tai pyöräilee töihin.

Huolehdimme henkilöstöstämme

Tarjoamme työntekijöillemme laajan terveysvakuutuksen ja työterveyshuollon. Toimistollamme on kaikille sähkötyöpöydät, hyvät työvälineet ja välipalaa tarjolla. Meillä on kiva tulla töihin.