Blogi

Mikä on ajankohtaista digimarkkinoinnissa? Mitä Sollertiksella tapahtuu? Lue blogistamme.

VIIMEISIN ARTIKKELI

Sollertiksen Joanna tekemässä Facebook-markkinointia

Toimiiko Facebook-markkinointi yrityksessäni?

Facebook on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Siellä on myös miljoonia suomalaista käyttäjää. Markkinointi Facebookissa on erittäin tehokasta hyvien kohdentamismahdollisuuksiensa vuoksi. Kun tunnet asiakkaasi, löydät heidät myös Facebookista. Facebookissa voidaan tehdä maksettua mainontaa sekä julkaisuja yrityksen omalle sivulle tai ryhmään. Julkaisujen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Millaiselle yritykselle Facebook-markkinointi sopii? Eri sosiaalisen median kanavilla on erilaiset käyttäjäryhmät. Voit laajentaa Facebook-markkinointisi…
LUE LISÄÄ…

KESTOSUOSIKIT

INSTAGRAM

ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍ ʀᴇᴇʟs ᴇʟɪ ᴋᴇʟᴀ - ᴛᴜᴛᴏʀɪᴀʟ

Pari vuotta sitten Instagram-videon rinnalle tuli reels eli kelaominaisuus. Reelsistä on tullut hyvin suosittu ja siinä voi näyttää periaatteessa ihan mitä vain sisältöä. Reelsiin eli kelaan voi ...lisätä efektejä, musiikkia ja tekstiä. Kelan nopeutta voi myös säätää tai mikäli tekee livekelan, sen alkamisen voi ajastaa.

Reelsin käyttäminen on melko helppoa; valitset Instagramin yläreunasta mistä muukin postaaminen tapahtuu, plussan kohdalta Kela. Sitten voit valita videon vasemmasta alareunasta, jolloin sinut viedään galleriaasi tai mikäli haluat kuvata livevideon, painat alareunasta keskeltä jolloin kuvaaminen alkaa.

Kuvausaiheen valitsemisessa vain taivas on rajana. Hauskaa kelan tekemisessä on, että voit käyttää luovuuttasi ja tehdä juuri omanlaisesi kelan. Yleensä keloissa ei näytetä kovin asiapitoista sisältöä vaan se on ennemminkin viihdyttävää ja mielenkiintoista. Musiikin lisääminen tekee kelasta vieläkin houkuttelevamman, samoin värit. Mikäli kelasi sisältö on melko väritöntä tai kuvaat vain yhtä asiaa, suosittelen kokeilemaan musiikin ja efektien lisäämistä.

Mitä hyötyä kelasta voi olla yritykselle? Kelassa voit näyttää yrityksesi vähän eri vinkkelistä, varsinkin jos keksit näyttää yrityksesi toimintaa hieman eri näkökulmasta, kuin yleensä muissa asiapitoisissa postauksissa. Reelsin hyvä puoli on myös se, että mikäli yrityksesi profiili on julkinen, reels näkyy koko maailmalle eli sen kautta yritys voi saada näkyvyyttä paljon enemmän kuin tavallisessa videossa joka näkyy vain seuraajillesi.

Eikun siis rohkeasti kokeilemaan kelan tekoa, sillä se voi olla erittäin hauskaa ja siihen voi jopa jäädä koukkuun.

#instagramkela #instagramreels #reelsvideo #videontekeminen #hauskaatekemistä #tuoyritystunnetuksi #ilmaistanäkyvyyttä #rohkeastikokeilemaan #luovuuskäyttöön

Oletko tietoinen siitä miltä yrityksesi näyttää verkossa?
Yrityksen verkkosivuja kannattaa tarkastella silloin tällöin kriittisesti ja miettiä, voisiko niitä päivittää tai jopa kokonaan uusia, mikäli bisnes ei tuota toivottua tulosta. Myös yrityksen sometilit kannattaa tehdä ...huolella ja julkaista niissä vain korkealaatuista materiaalia joka tukee yrityksen profiilia.

Mikäli kaipaat asiantuntijan arviota yrityksesi verkkonäkyvyydestä, ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon jossa arvioimme yhdessä, voisimmeko tehdä jotain verkkonäkyvyyden parantamiseksi.

#ilmainenkonsultaatio #yrityksenverkkonäkyvyys #verkkosivut #digimarkkinointi #somekuntoon #otaammattilainenavuksi #sollertis
#vaikuttavaamarkkinointia

Tänä keväänä useiden uusien työntekijöiden joukossa aloitti myös Daniele Carrassi joka toimii myyjänä meidän huikeassa myyntitiimissä.
.
.
#sollertis #suomalainenperheyritys #myyntitiimi #myynninammattilaiset #verkkojadigipalvelut #digipalveluitayrityksille

Somessa julkaistaessa ei välttämättä ole hyödyksi julkaista ihan mitä tahansa. Varsinkin yrittäjän kannattaa hieman suunnitella julkaisujaan tekemällä Somestrategia.
Kannattaa myös pyrkiä käyttämään oman brändin värejä sekä julkaista eri formaateissa.
Ainakin nämä ...kannattaa ottaa huomioon:
✔️ mieti millaista kohdeyleisöä haluat postauksilla saavuttaa
✔️mieti mikä on ydinviestisi kohdeyleisöllesi eli asiakkaille
✔️mieti yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita ja miten voisit vahvistaa niitä somen avulla
✔️käytä postauksissasi brändisi värimaailmaa
✔️ mikäli kuvissa ja videoissa ei näy brändisi värit, luo värimaailma tekstityksillä
✔️julkaise eri kanavissa ja eri formaateilla
✔️postaa niin kuvia ja videoita kuin keloja ja vaikka slide-esityksiä

#viikonvinkit #somestrategiakuntoon #yrityksensomekanavat #yrityksensomeviestintä #rohkeastisomeen #brändistrategia #sollertis #vaikuttavaaviestintää