Konesaliapalvelut Suomessa

Konesalipalvelut

Liiketoimintaa tukemaan tarvitaan vakaat ja toimivat IT-järjestelmät. Sollertiksen konesalipalveluissa käytössäsi on aina uusin tekniikka, ilman että yrityksesi joutuu itse sijoittamaan laitteisiin. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat sinua alusta alkaen sopivan ratkaisun suunnittelussa ja ovat tukenasi myös käyttöönoton jälkeen. Sollertiksen konesalipalvelut varmistavat, että kaikki palvelun kustannukset ovat aina etukäteen selvillä ja helposti budjetoitavissa.

Palvelimia kaikkeen käyttöön

Palvelinkapasiteettia on saatavilla sekä fyysisinä- että virtuaalipalvelimina. Palvelinpalveluun on myös mahdollista tuoda olemassa oleva palvelin. Sollertis vastaa palvelinympäristön suorituskyvystä, turvallisuudesta sekä häiriöttömästä toiminnasta.

Palvelussa hyödynnetään yhteistä infrastruktuuria ja standardoituja, valmiiksi määriteltyjä palvelinlaitteistoja, käyttöjärjestelmiä, tietokantoja ja ohjelmistokomponentteja. Näiden ansiosta palvelinpalvelu on toimiva, kustannustehokas ja sopeutuva pakettiratkaisu, jolla saavutetaan korkea käytettävyys.

Konesali­tilaa omille palvelimillesi

Tarjoamme konesalitilaa myös asiakkaiden omille laitteille. Konesalissamme on laitteistollesi turvallinen paikka ja hyvät yhteydet. Tarjoamme yksittäisten paikkojen lisäksi konesalipalveluita myös kokonaisille räkkikaapeille.

Asiantuntija käytössäsi

Asiantuntijamme auttavat palveluittesi perustamisesta aina niiden elinkaaren päähän asti. Hallitsemme sekä Windows- että Linux-ympäristöt. Asiantuntijamme auttavat, asentavat ja ylläpitävät järjestelmäsi. Osallistumme myös tarvittaessa asiakkaiden valmiussuunnitelmien laatimiseen sekä mahdollisiin toipumis- ja palautustesteihin.