Loppuvuoden maksuton postaussuunnitelma sinulle!

Syksy tekee tuloaan ja usein se tarkoittaa kiristynyttä työtahtia, sekä kalenterin täyttymistä kesän jälkeen. Syksy ja loppuvuosi on myös useille yrityksille kuumimman sesongin aikaa, jonka vuoksi somemarkkinointi jää helposti muiden töiden jalkoihin. Tämä maksuton somekalenteri auttaa sinua pitämään yrityksesi sosiaalisen median virkeänä läpi kiireisen arjen!

5 syytä ladata somekalenteri

Valmiit ideat, lisää vain yrityksesi tilanteeseen sopiva sisältö.

Säästä aikaa — valmiit ideat nopeuttavat sisällöntuotantoa ja ajastusohjeet toteutusta.

Valmis aikataulu — älä hukkaa aikaasi pohtimalla mille päivälle mikäkin postaus sopii tai milloin tapahtuu mitäkin.

Vinkkejä ja työkaluja toteutukseen (mukana muun muassa videotallenne Facebook- ja Instagram-julkaisujen ajastamiseen).

Valmis pohja tulevaisuutta varten — kalenteripohja on helppo muuntaa vaikkapa ympäri vuoden jatkuvaksi suunnitelmaksi.

Lataa, täytä ja käytä

Haluamme auttaa sinua suunnittelemaan yrityksesi somejulkaisut ennakkoon ja siksi loimme maksuttoman ladattavan somekalenterin, jossa on valmis postausrytmi, sekä lukuisia ideoita! Valmiiden postausideoiden lisäksi kalenterissa on ohjeita ja vinkkejä sosiaalisen median pyörittämiseen, kuten ohjeet postauksien ajastamiseen, linkkien lyhentämiseen, sekä kuvien etsimiseen ja luomiseen.

Excel-tiedoston lisäksi saat ladattavan PDF-version kalenterista, johon voit tehdä muistiinpanoja perinteiseen tyyliin ja ripustaa vaikka seinälle kalenteriksi.

*Jättämällä yhteystietosi lomakkeelle, liityt uutiskirjeemme tilaajaksi. Tilaajana saat ensimmäisenä tiedon tulevista webinaareistamme, sekä hyödyllistä tietoa ja vinkkejä verkkonäkyvyyteen liittyen. Voit lopettaa uutiskirjeemme tilauksen koska tahansa.

Ohjeita käyttöön

Voit hyödyntää somekalenteria juuri tällaisenaan, täydentää sitä, tai lisätä omia postauksiasi käyttäen kalenteria ideoinnin pohjana – mikä ikinä toimii sinulle parhaiten.

Parhaimmillaan somekalenterista tulee paras ystäväsi somesuunnitelmien teossa ja se kiteytyy osaksi sisällöntuotannon prosessiasi nyt ja tulevaisuudessa. Kalenterin tavoitteena on tarjota sinulle ideoita ja herättää ajatuksia siitä, minkälaista somea haluat yrityksesi tilillä luoda. Parasta on se, että voit halutessasi noudattaa kalenterin tarjoamaa sisältöä tarkasti tai käyttää sitä oman luovuutesi herättämiseen. Tutustu postausideoiden lisäksi huolellisesti kalenterin esittelysivuun, sekä sen tarjoamiin vinkkeihin ja työkaluihin.