Työaseman varmuuskopiointi
-50 % ensimmäiset 6 kk

Tietokoneen varmuuskopio pitää tietosi turvassa.

Varmuuskopionti on paras vakuutus tiedostoillesi

Varmuuskopiointi suojaa tiedostojasi katoamiselta, silloinkin kun elämässä sattuu ja tapahtuu. Yleisimpiä syitä tietojen menetykseen ovat laiterikot ja loppukäyttäjän tekemät virheet.

Otatko työaseman mukaan työmatkalle tai kenties työläppäri kulkee mukanasi myös lomamatkalla? Laitteen katoaminen tai rikkoutuminen on todellinen riski, johon kannattaa varautua laittamalla varmuuskopiointi kuntoon.

Pöydänkulmalla nököttävä USB-levy on yleinen tapa varmuuskopioida työaseman tärkeät tiedot. Se on toki parempi kuin ei mitään ja homma toimii niin pitkään kuin levy toimii. Entä jos levy rikkoutuu juuri silloin, kun sitä tarvittaisiin?

Yrityskäyttöön tarkoitettu työaseman varmuuskopio säilyttää valitsemasi tiedostot Suomessa vahvasti salakirjoitettuna. Mikä parasta, käyttöönoton jälkeen voit unohtaa varmuuskopioinnin. Ohjelma toimii automaattisesti taustalla varmuuskopioiden tiedostosi asetettuina ajankohtina. Halutessasi voit käynnistää varmuuskopioinnin milloin tahansa nappia painamalla.

Työaseman varmuuskopiointi suojaa tietoja monenlaisissa tilanteissa.

Tarjous hintaan 4,50 € / kk + alv ensimmäiset 6 kk! *

Tarjoamme puoleen hintaan varmuuskopioinnin ja asennuksen etäyhteydellä kaupan päälle.

Laskutuskausi 6 kuukautta. Tarjousajan jälkeen palvelu jatkuu hintaan 9 euroa +alv / kuukausi. Irtisanomisaika kaksi kuukautta.

* tarjous ei koske palvelussamme jo olevia työasema. Tarjous on voimassa myös vanhoille asiakkaillemme, jotka kasvattavat varmuuskopioitavien työasemiensa määrää palvelussa.

Varmuuskopiointiohjelmamme edut

  • Automaattinen, varmuuskopioi tiedostot asetettuna ajankohtana
  • Nopea, varmistaa vain muuttuneet tiedostot
  • Voit valita mitä tietoja varmuuskopioidaan
  • Tiedot säilytetään vahvasti salakirjoitettuna
  • Voit valita kuinka pitkään tiedostoja säilytetään
  • Voidaan käynnistää myös käsin
  • GPDR-yhteensopiva, tietosi säilytetään Suomessa