VALMENNUKSET YRITYKSILLE JA OPPILAITOKSILLE

Tarjoamme workshoppeja, luentoja ja mentorointia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille.

VALMENNUSTA, KOULUTUSTA JA MENTOROINTIA

2 TUNNIN workshopit
yrityksille

475 € + ALV

Esimerkkejä workshopeista, joissa opit itse tehostamaan yrityksesi verkkonäkyvyyttä.

Facebook Business Managerin perusteet

Yritys-sivun luonti Facebookiin

Sosiaalisen median julkaisusuunnitelma

Google Ads-markkinoinnin aloitus

Uutiskirje-ohjelman käyttö

Hakukoneoptimointi WordPress-sivuille

LUENNOT JA
opintokokonaisuudet

PYYDÄ TARJOUS

Haluatko diginaiset opettamaan? Alla esimerkkejä tilattavista luennoista ja opintokokonaisuuksista.

VPN-ohjelman käyttö (45 min)

Vaikuttajamarkkinointi (1 t)

Lyhyt videon tuottaminen (6 t)

Twitter/ LinkedIn/ Facebook markkinointi (1-3 h)

Googlen työkalut (1-2 t)


Sometrendit (1 t)Sollertiksen BLACK WEEK!

Sometyöpaja nyt 90 € (kesto 1.5h).
Sometyöpaja räätälöidään sinun tarpeitesi mukaan. Työpajassa voidaan muun muassa pureutua somemainonnan tai -kanavien haasteisiin, käynnistää kampanjoita tai harjoitella työkalujen käyttöä.

Tarjous on voimassa 27.11. asti, joten lunasta tarjous nyt sivun alareunasta löytyvällä
yhteydenottolomakkeella!

DIGIMARKKINOINNIN VALMENNUKSET

Vastataksesi kovenevaan kilpailuun, myös markkinointisi tulisi olla ajan tasalla. Tarjoamme sinulle valmennusta, jonka avulla teet tuloksellista digimarkkinointia ja onnistut markkinoinnissasi. Asiakkaillamme on mahdollista saada niin henkilökohtaista kuin ryhmässä tapahtuvaa valmennusta. Keskitymme siihen mikä auttaa sinua liiketoiminnassasi.

Valmentajinasi  toimivat Sollertiksen Diginaiset. Olemme digitaalisen markkinoinnin energisia ammattilaisia. Osaamiseemme kuuluu muun muassa inbound-markkinointi, hakukoneoptimointi, Facebook-markkinointi, somepäivitykset, digitaalinen markkinointi ja responsiiviset verkkosivut. Ja tietenkin valmennamme sinua, että voit tehdä itse vaikuttavaa digimarkkinointia.

Monipuolisia digimarkkinoinnin valmennuksia yrityksille

KOKEMUKSIA

Tietoisuusakatemia

”Minulle on ollut tosi paljon hyötyä mentoroinnista. Tarjosin ensin vain kuukauden mittaisia valmennuksia. Ajattelin, että pitemmät valmennukset ovat liian kalliita asiakkaiden mielestä. Sitten Joanna ehdotti, että mitä jos tarjoaisinkin puolen vuoden ja vuoden valmennuksia. Sanoin, että voinhan toki kokeilla. Nyt itse asiassa niistä on muodostunut se juttu, jota aion jatkossakin tehdä.”
Johanna Remes-Koponen

Lue lisää yhteistyöstä >>

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS TAI MENTOROINTI

Henkilökohtaista valmennusta voit hyödyntää liiketoimintasi suunnittelussa ja kehittämisessä sekä digitaalisten taitojen kartuttamisessa.

Henkilökohtainen valmennus voi koskea esimerkiksi liikeidean kehittämistä, LinkedInin hyödyntämistä, myynnin tehostamista, asiakaspolun kehittämistä, social sellingiä, Facebook-markkinointia tai kotisivujen kehittämistä. Sinä päätät mihin haluat henkilökohtaista valmennusta hyödyntää!

Tarjoamme myös mentorointia

PALAUTETTA VALMENNUKSISTA

Kiitos, hyvin selvensi tällaiset konkreettiset esimerkit. Ymmärtää mitä näillä haetaan –  huolimatta alasta.

Parasta oli, että ylipäätään pisti miettimään fb-päivityksiä, joka usein jää muun työn jalkoihin. Luulenpa että päivittäminen ja sen ideoiminen jää nyt rutiiniksi jatkossakin.

Diginaiset opastivat yksityiskohtaisesti, miten selvitetään oman markkina-alueen ongelmia ja miten vastataan asiakkaan sisäisiin ja ulkoisiin ongelmiin. Tutkin asiaa netissä perusteellisesti, mikä antoi itselleni uutta näkökulmaa toimialaani ja liiketoiminnan suuntaamiseen ja uudistamiseen. Nettisivuilleni tuli tältä pohjalta UKK-sivu (usein kysytyt kysymykset). Pari uutta asiakasta on jo tullut tämän tuloksena.