ACTIVECAMPAIGN – AUTOMATISOI ASIAKASKOKEMUS

ActiveCampaign auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaa ja rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Ohjelman käytön voit aloittaa maksuttomalla kokeilulla.

PALJON ENEMMÄN KUIN SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTIA

ACTIVECAMPAIGN

alkaen 8,55 € / kk
+alv

Kauttamme saatavilla kaikki ActiveCampaignin lisenssit.

markkinoinnin automaatiot
sähköpostimarkkinointi
rajoittamaton määrä sähköposteja

segmentointi
dynaaminen sisältö
yhteystietojen hallinta
lomakkeiden luontiin työkalu

ACTIVECAMPAIGN

KOEKÄYTTÖ-
LISENSSIT

14 päivän maksuton koekäyttö. Ei jatku automaattisesti jakson loputtua.

Sollertiksen BLACK WEEK!

Valjasta ActiveCampaign käyttöön opastetusti – Nyt kaikille kauttamme lisenssin hankkineille ilmainen 1 h käyttöönotto-opastus ActiveCampaigniin

Tunnin mittaisessa opastuksessa voidaan ajan sallimissa rajoissa muun muassa ladata valmis asiakaslista työkaluun, luoda ja muokata uutiskirjepohja yrityksen ilmeen mukaiseksi, sekä mahdollisesti lähettää jo ensimmäinen kirje.

Tarjous on voimassa 27.11. asti, joten lunasta tarjous nyt sivun alareunasta löytyvällä
yhteydenottolomakkeella!

MIKSI VALITA ACTIVECAMPAIGN?


Tavoitat oikeat ihmiset

Saat kohdistettua viestisi oikeille henkilöille ja personoitua viestisi. Kohdistukseen voit hyödyntää listoja ja segmentointia.

Voit luoda ohjelman kautta liittymislomakkeita verkkosivuillesi. Houkuttele ihmiset liittymään tarjoamalla vaikkapa kertakäyttöistä alennuskoodia verkkokauppaasi uutiskirjeen tilaajille. Voit tuoda verkkokaupastasi tilanneet henkilöt automaattisesti sähköpostilistallesi.

Voit tuoda asiakasrekisterisi ohjelmaan ja kertoa asiakkaillesi uusista palveluistasitasi tai lähettää muuta hyödyllistä tietoa aina tarpeesi mukaan.

Ohjelmalla viestit näppärästi myös vaikkapa tulevasta webinaaristasi ja kerää verkkosivujesi kautta osallistujia. Webinaarin jälkeen lähetät ohjelmalla tallenteet webinaariin ilmoitautuneille.

Automaatiot

ActiveCampaign tarjoaa erittäin kattavat automaatiotyökalut. Voit lähettää automaattisen viesiketjun, kun uusia asiakas liittyy sähköpostilistallesi tai voit lähettää automaattisesti tietyn tuotteen ostajalle oppaan tuotteen käytöön ja kertoa tuotteeseen saatavista lisäominaisuuksista. Voit luoda kirjeisiisi painikkeita ja linkkejä ja lähettää jatkoviestin sen mukaan mitä linkkiä vastaanottaja on painanut.

Automaatioiden luontiin on helppokäyttöinen graafinen editori, jossa valitset mitä tapahtuu kunkin toimen jälkeen. Lisäämällä vaikkapa odotus-valinnan asiakkaasi pysähtyminen automaatioketjussa pysähtyy halutuksi aikaa, toiminnolla säätelet esimerkiksi sitä millaisin aikavälein ohjelma lähettää automaatioketjuun luomasi viestit.

Valmiit rajapinnat

Automaattisten asiakastietojen tuonnin, viennin ja päivityksen apuna ovat ActiveCampaignin valmiit rajapinnat eri ohjelmoistoihin. Rajapintoja on jo yli 150 ohjelmaan mm.

  • Zapier
  • WordPress
  • Facebook
  • Shopify
  • Gooogle Analytics
  • Slack
  • Salesforce
  • Chatfuel
  • Asana
  • ja paljon muita…

SOLLERTIS ACTIVECAMPAIGN KUMPPANINA

Olemme olleet ActiveCampaignin jälleenmyyjä jo yli kymmenen vuoden ajan. Saat kauttamme lisenssit edullisemmin kuin ActiveCampaignin virallisilta sivuilta.

Lisenssin hinta riippuu vastaanottajien määrästä ja tarvittavista toiminnallisuuksista. Pk-yrityksille riittää usein edullisin Lite-lisenssi. Liten hinta on vuosisopimuksella edullisimmillaan alle kympin kuussa, joka kattaa ohjelman käytön 500 vastaanottajaan asti.

Kun tilaajamääräsi kasvaa, voit milloin tahansa pyytää korotusta lisenssiisi. ActiveCampaign tarjoaa kiinteän hinnan aina 100 000 vastaanottajaan asti. Lähtevien viestien määrää ohjelma ei koskaan rajoita, voit siiis lähettää kuukaudessa niin monta uutiskirjettä tai automaattista viestiä kuin tarvitset.

Avaimet käteen?

Voit ostaa meiltä pelkän lisenssin palvelun käyttöön tai ottaa palvelun käyttöön avaimet käteen -periaatteella. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tuomme asiakaslistasi valmiiksi ohjelmaan ja teemme sinulle kirjepohjan.

Ota yhteyttä! Laitetaan automaattinen asiakashankintasi rullaamaan ja uutiskirjeesi tuottamaan!

ActiveCampaign palvelun saat meiltä avaimet käteen-periaatteella

LITE

8,55 € / kk + ALV*

LITE

* Alkaen hinta 500 vastaanottajalle vuosisopimuksella.

Markkinointiautomaatiot
Rajoittamaton määrä sähköpostien lähetyksiä
Vedä ja pudota sähköpostin rakennustyökalu Uutiskirjeiden lähetys
Tilauslomakkeet
Segmentointi
Kampanja- ja automaatioraportointi
1 käyttäjätunnus

PLUS

* Alkaen hinta 1000 vastaanottajalle vuosisopimuksella.

Sisältää kaikki Liten ominaisuudet sekä lisäksi alla olevat.

Laskeutumissivut
Facebookin mukautetut yleisöt
Kontaktien pisteytys
Tekstiviestimarkkinointi
Ehdolliset sisällöt
Brändätyt lomakkeet ja aloitussivut
Käyttöoikeuksien hallinta
25 käyttäjätunnusta

PLUS

70 € / kk + ALV*

PROFESSIONAL

187 € / KK + ALV*

PROFESSIONAL

* Alkaen hinta 2500 vastaanottajalle vuosisopimuksella.

Sisältää kaikki Lite- ja Plus-pakettien ominaisuudet sekä lisäksi alla olevat.

Verkkosivuston personalisointi
Attribuutio raportointi
Sivustoviestit
Henkilökohtainen tuki ActiveCampaignilta
50 käyttäjätunnusta