YRITYKSEN TIEDOSTOPALVELU

Haluatko jakaa tiedostoja sidosryhmille tai käyttää omia tiedostojasi usealta työasemalta? Haluaisitko antaa kirjanpitäjällesi pääsyn kuittikansioosi? Tiedostopalvelulla ratkaiset kaikki yrityksesi tiedostohallintaan liittyvät kysymykset.

JOUSTAVAA TIEDOSTOJAKOA

1. KÄYTTÄJÄTUNNUS
PALVELUUN

25 €
+ ALV / KK

Sisältää palvelun jaetulla alustalla.
1 käyttäjätunnus
50 GB tilaa

LISÄKÄYTTÄJÄT
PALVELUUN ALKAEN

5 € + ALV / KK /
KÄYTTÄJÄ

Yrityksen lisäkäyttäjätunnukset jaetulla alustalla.
Hinta / käyttäjätunnus
15 GB tilaa / käyttäjä
Tiedosto­palvelu

Tiedostopalvelulla ratkaiset kaikki yrityksesi tiedostohallintaan liittyvät kysymykset. Tallennat vain tiedostot päätelaitteellasi tiedostopalvelun kansioon, ja tiedostosi ovat käytössä, milloin vain, mistä vain ja millä tahansa laitteella. Automaattinen versionhallinta huolehtii, ettet koskaan hävitä tärkeitä tietojasi.

Tiedostopalvelu toimii työasemaohjelmana, appsina kännyköissä ja tableteissa sekä verkkoselaimella.

Järjestelmän avulla tallennat, järjestelet ja jaat tiedostot sekä kansiot yrityksesi työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaittesi kanssa. Jakaminen onnistuu turvallisesti ryhmien ja käyttäjien kesken. Voit myös määrittää, saavatko muut ainoastaan nähdä vai myös muokata ja päivittää tietojasi.

Sähköpostilinkillä voit jakaa haluamasi kansion tai tiedoston salasanasuojattuna ja määrittää jakamiselle myös päättymisajankohdan. Vastaanottajalla ei tarvitse olla tiedostopalvelua käytössä.

Intranet ja jaettu työtila

Tiedostopalvelun avulla voit toteuttaa yrityksen sisäisen intranetpalvelun, jota voidaan käyttää useasta eri toimipisteestä ilman tietoverkkoihin tarvittavia muutoksia tai kalliita ja vaivalloisia VPN-ratkaisuja.

Mikäli tarvitset pääsyn tiedostoihisi muulla kuin omalla päätelaitteellasi, onnistuu se selaimella. Voit muokata palvelussa tekstitiedostoja lataamatta niitä laitteellesi. Palvelussa on myös selainpohjainen kuvapankki.

Verkkolevy ja ulkoiset tallennus­mahdollisuudet

Tiedostopalvelun voit liittää tietokoneeseesi joko omaksi kansiokseen tai verkkolevyksi. Verkkolevyä voidaan käyttää esimerkiksi tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointiin. Käyttö on turvallista, sillä yhteys verkkolevyn ja käyttäjän välillä on salattu SSL-tekniikalla.

Palveluun voimme lisätä FTP-, Dropbox- ja Google Drive -tilejä, joita voit käyttää palvelun kautta ja tehdä myös niistä verkkolevyresursseja. Näin voit helposti käyttää esimerkiksi verkkosivutilasi tiedostoja omalta päätelaitteeltasi ilman erillisiä ohjelmia.

Valitse sopivin palvelu sinulle

Joustava ja skaalautuva palvelu tuotetaan jaetusta ympäristöstä, virtuaalisesta palvelimesta tai omasta fyysisestä palvelimesta. Palvelin voidaan halutessasi peilata DataInSafen konesalista omaan paikalliseen palvelimeesi.

Palvelu on mahdollista saada käyttöön omalla verkkotunnuksella. Palvelussa on PC:llä, Macilla, Linuxilla, Androidilla, iPadilla, iPhonella ja web-selaimella toimivat käyttöliittymät.