Tiedostopalvelulla synkronoit tiedostot eri laitteiden välillä

Tiedostopalvelu

DataInSafe
Tiedosto­palvelu

Tiedostopalvelulla ratkaiset kaikki yrityksesi tiedostohallintaan liittyvät kysymykset. Tallennat vain tiedostot päätelaitteellasi tiedostopalvelun kansioon, ja tiedostosi ovat käytössä, milloin vain, mistä vain ja millä tahansa laitteella. Automaattinen versionhallinta huolehtii, ettet koskaan hävitä tärkeitä tietojasi.

Järjestelmän avulla tallennat, järjestelet ja jaat tiedostot sekä kansiot yrityksesi työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaittesi kanssa. Jakaminen onnistuu turvallisesti ryhmien ja käyttäjien kesken. Voit myös määrittää, saavatko muut ainoastaan nähdä vai myös muokata ja päivittää tietojasi. Sähköpostilinkillä voit jakaa haluamasi kansion tai tiedoston salasanasuojattuna ja määrittää jakamiselle myös päättymisajankohdan. Vastaanottajalla ei tarvitse olla tiedostopalvelua käytössä.

Intranet ja jaettu työtila

Tiedostopalvelun avulla voit toteuttaa yrityksen sisäisen intranetpalvelun, jota voidaan käyttää useasta eri toimipisteestä ilman tietoverkkoihin tarvittavia muutoksia tai kalliita ja vaivalloisia VPN-ratkaisuja.

Mikäli tarvitset pääsyn tiedostoihisi muulla kuin omalla päätelaitteellasi, onnistuu se selaimella. Voit muokata palvelussa tekstitiedostoja lataamatta niitä laitteellesi. Palvelussa on myös selainpohjainen kuvapankki.

Verkkolevy ja ulkoiset tallennus­mahdollisuudet

Tiedostopalvelun voit liittää tietokoneeseesi verkkolevyksi. Verkkolevyä voidaan käyttää esimerkiksi tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointiin. Käyttö on turvallista, sillä yhteys verkkolevyn ja käyttäjän välillä on salattu SSL-tekniikalla.

Palveluun voimme lisätä FTP-, Dropbox- ja Google Drive -tilejä, joita voit käyttää palvelun kautta ja tehdä myös niistä verkkolevyresursseja. Näin voit helposti käyttää esimerkiksi verkkosivutilasi tiedostoja omalta päätelaitteeltasi ilman erillisiä ohjelmia.

Valitse sopivin palvelu sinulle

Joustava ja skaalautuva palvelu tuotetaan jaetusta ympäristöstä, virtuaalisesta palvelimesta tai omasta fyysisestä palvelimesta. Palvelin voidaan halutessasi peilata DataInSafen konesalista omaan paikalliseen palvelimeesi.

Palvelu on mahdollista saada käyttöön omalla verkkotunnuksella. Palvelussa on PC:llä, Macilla, Linuxilla, Androidilla, iPadilla, iPhonella ja web-selaimella toimivat käyttöliittymät.