Verkkosivut

Toteutamme yrityksellesi verkkosivut – Sinun toiveittesi mukaan

Toteutamme verkkosivut aina mobiiliresponsiivisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sivut näkyvät kauniisti kaikilla laitteilla. Mobiilikäyttäjien määrän kokoajan kasvaessa tämä on yhä tärkeämpää.

Käytämme toteutuksessa avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmää WordPressiä. WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Sitä kehitetään aktiivisesti ja sille on sadottain valmiita lisäosia. Tämä tekee kotisivujesi päivittämisestä ja laajentamisesta helppoa.

Toteutamme sinulle sivut, jotka löytyvät hakukoneista ja tukevat yrityksesi liiketoimintaa. WordPress -hallintapaneelin avulla voit helposti itse pitää sivusi aina ajan tasalla. Teknisen puolen voit jättää meille.

Näyteikkunasi verkossa

Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen näyteikkuna – asiakas tarkastelee näkemäänsä ja harkitsee, haluaako astua sisään. Houkuttelevat ja informatiiviset verkkosivut myyvät tuotteitasi ja palveluitasi sekä johdattavat asiakkaan ostopolkua pitkin kohti ostosta. Kotisivusparrauksessa asiantuntijamme kanssa saat kattavan katsauksen nykyisen verkkosivusi kehittämiseen sekä vinkit käytännön toimenpiteisiin.

 Vakuuta asiakkaasi

Toteutamme sinulle päätelaitteesta riippumattomasti toimivat sivustot, joilla vakuutat asiakkaasi ostoksille. Responsiivisen kotisivun ulkoasu, sisältö ja käyttöliittymä toteutetaan mukautuvaksi käytettävän päätelaitteen mukaan. Käytössäsi on asiantuntijoidemme graafinen osaaminen, sisällöntuotannon palvelut ja markkinoinnin tietotaito.

Kotisivutila

Kotisivutilamme on optimoitu WordPressin vaatimuksiin. Päivitämme ja ylläpidämme kotisivualustaasi viikoittain taataksemme tietoturvallisuutesi verkossa. Fyysisesti sivut säilytetään useiden palomuurien takana konesaliksi muutetussa pankkiholvissa. Tietoturva on meille sydämen asia.

 

WordPress

Jatkuva avoimen lähdekoodin kehitystyö, käyttäjäystävällisyys ja laaja lisätoimintojen valikoima ovat taanneet WordPressistä monelle yritykselle parhaan vaihtoehdon kotisivujen alustaksi. Arvion mukaan jopa 20 prosenttia kaikista maailman verkkosivuista käyttää WordPressiä alustanaan.

Referenssit

Olemme toteuttaneet verkkosivuja vuodesta 1995 alkaen. Kyseisenä vuonna ohjelmoimme myös yhden ensimmäisistä verkossa toimivista ruokakaupoista, josta asiakas sai tilattua ruoat näppärästi kotiovelle.

Tutustu toteuttamiimme sivustoihin

 Palvelun käyttöönotto

Aloituspalaverissa käymme läpi sinun tarpeesi, toiveesi ja yritysilmeesi kotisivujen suhteen. Palaverin pohjalta toimitamme graafikon suunnitteleman vedoksen sivun ulkoasusta, johon voit esittää muutostoiveita. Tämän jälkeen ammattilaisemme valmistavat yrityksesi brändiin sopivat kotisivut avaimet käteen -periaatteella. Lopuksi koulutamme sinut kotisivualustan käyttöön, jotta voit itse päivittää sivustosi sisältöjä helposti ja nopeasti. Valmiit verkkosivut ja niiden materiaalin omistaa aina asiakas.

Verkkosivuprojektin eteneminen

1. Startti

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tulevan verkkosivuston suuntaviivat, eli tavoitteet, toiminnallisuudet ja rakenteen. Starttipalaverissa käymme läpi myös projektin aikataulun.

2. Sivuston visuaalinen ulkoasu

Toteutamme toiveittesi mukaisen vedoksen tulevan verkkosivusi ulkoasusta. Vedoksessa kiinnitämme huomiota siihen, että visuaalinen kokonaisuus tukee brändiäsi värimaailmaltaan, logoiltaan sekä kuvituskuviltaan.

3. Rakennus

Toteutamme verkkosivut avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisualustalle. Rakennusvaiheessa kiinnitämme huomiota siihen, että verkkosivusta tulee teknisesti toimivat, helppokäyttöiset, hakukonetekniset sekä mobiiliresponsiiviset.

4. Julkaisu ja koulutus verkkosivun käyttöön

Testaamme sivuston toimivuuden ja hyväksytämme sen asiakkaalla ennen julkaisua. Hyväksynnän jälkeen sivusto on valmis julkaistavaksi! Koulutamme sinut uuden verkkosivusi käyttöön, jotta sivun sisältö pysyy jatkossa ajan tasalla ja osaat jatkossa muokata sitä tarpeesi mukaan.

5. Verkkosivutila ja ylläpito

Tarjoamme verkkosivuillesi turvallisen kotisivutilan suomalaisesta pankkiholvista. Ylläpidämme ja päivitämme kotisivualustasi, jotta sivusi ovat aina turvalliset käyttää. Tukemme palvelee sinua arkisin klo 8-17 kaivatessasi ammattilaisen apua verkkosivujen tai it-asioiden kanssa.

Laitetaan yhdessä sivusi kuntoon