Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen näyteikkuna – asiakas tarkastelee näkemäänsä ja harkitsee, haluaako astua sisään. Houkuttelevat ja informatiiviset verkkosivut myyvät tuotteitasi ja palveluitasi sekä johdattavat asiakkaan ostopolkua pitkin kohti ostosta. Kotisivusparrauksessa asiantuntijamme kanssa saat kattavan katsauksen nykyisen verkkosivusi kehittämiseen sekä vinkit käytännön toimenpiteisiin.

Toteutamme yrityksellesi verkkosivut – Sinun toiveittesi mukaan

Toteutamme verkkosivut aina mobiiliresponsiivisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sivut näkyvät kauniisti kaikilla laitteilla. Mobiilikäyttäjien määrän kokoajan kasvaessa tämä on yhä tärkeämpää.

Valmiit verkkosivut ja niiden materiaalin omistaa aina asiakas. Käytämme toteutuksessa avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmää WordPressiä. WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Sitä kehitetään aktiivisesti ja sille on sadottain valmiita lisäosia. Tämä tekee kotisivujesi päivittämisestä ja laajentamisesta helppoa.

Referenssit

Olemme toteuttaneet verkkosivuja vuodesta 1995 alkaen. Kyseisenä vuonna ohjelmoimme myös yhden ensimmäisistä verkossa toimivista ruokakaupoista, josta asiakas sai tilattua ruoat näppärästi kotiovelle.

Tutustu toteuttamiimme sivustoihin

Myynnin­tuottajat

Vieraile sivustolla >>

Kuopion
Vapaa­seurakunta

Vieraile sivustolla >>

Verkkosivuprojektin eteneminen

1. Startti

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tulevan verkkosivuston suuntaviivat, eli tavoitteet, toiminnallisuudet ja rakenteen. Starttipalaverissa käymme läpi myös projektin aikataulun.

2. Sivuston visuaalinen ulkoasu

Toteutamme toiveittesi mukaisen vedoksen tulevan verkkosivusi ulkoasusta. Vedoksessa kiinnitämme huomiota siihen, että visuaalinen kokonaisuus tukee brändiäsi värimaailmaltaan, logoiltaan sekä kuvituskuviltaan.

3. Rakennus

Toteutamme verkkosivut avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisualustalle. Rakennusvaiheessa kiinnitämme huomiota siihen, että verkkosivusta tulee teknisesti toimivat, helppokäyttöiset, hakukonetekniset sekä mobiiliresponsiiviset.

4. Julkaisu ja koulutus verkkosivun käyttöön

Testaamme sivuston toimivuuden ja hyväksytämme sen asiakkaalla ennen julkaisua. Hyväksynnän jälkeen sivusto on valmis julkaistavaksi! Koulutamme sinut uuden verkkosivusi käyttöön, jotta sivun sisältö pysyy jatkossa ajan tasalla ja osaat jatkossa muokata sitä tarpeesi mukaan.

5. Verkkosivutila ja ylläpito

Tarjoamme verkkosivuillesi turvallisen kotisivutilan suomalaisesta pankkiholvista. Ylläpidämme ja päivitämme kotisivualustasi, jotta sivusi ovat aina turvalliset käyttää. Tukemme palvelee sinua arkisin klo 8-17 kaivatessasi ammattilaisen apua verkkosivujen tai it-asioiden kanssa.

Laitetaan yhdessä sivusi kuntoon