Asiakastarina:
Kokkolan Matka Team Oy

Kokkolan Matka Team Oy

Perustettu 1996

Täyden palvelun matkatoimisto

Verkkosivut www.matkateam.fi

Matkatunnelmaa ja helpompaa navigointia uusilla verkkosivuilla

Kokkolan Matka Team Oy on yksityinen, vankan ammattitaidon omaava, täyden palvelun matkatoimisto. Yrityksen ovet avautuivat Kauppatorin laidalla Kokkolassa, huhtikuussa 1996. Kokkolan Matka Teamin verkkosivuille kaivattiin nyt uudistusta ja nykyaikaisempaa ilmettä. Uudet verkkosivut toteutettiin Sollertiksen Kuukaudessa kotisivut kuntoon -paketilla.

Sollertiksen web-suunnittelija Katri ja Kokkolan Matka Teamin henkilökunta suunnittelivat yhdessä verkkosivujen värimaailman. Sivuston rakennusprojekti sujui mutkattomasti ja säännölliset palaverit osana projektia varmistivat mielekkään lopputuloksen. Sivuston rakennuksessa panostettiin navigoinnin helppouteen sekä tietojen löydettävyyteen.

Kokkolan Matka Teamin uudet verkkosivut ovat mobiiliresponsiiviset ja tiedon etsiminen sivuilta on kävijälle näppärää. Yrityksen olennaisimmat palvelut nostettiin etusivuille matkauutisten ja tarjousten kanssa, jotta etusivulta vierailija ohjautuu suoraan haluttuun paikkaan. Uusi visuaalinen ilme on yrityksen brändin mukainen ja asettelu raikas, sekä seuraa tämän hetken verkkosivutrendejä.

Lämmin kiitos Kokkolan Matka Teamille yhteistyöstä!

Verkkosivujen lopputulos on selkeä, looginen ja helposti luettava. Värimaailma on onnistunut, kiitos Sollertiksen suunnittelijoille!

Toimitusjohtaja Sari-Anne Rantalahti

Kokkolan Matka Teamin verkkosivut

Oletko kiinnostunut päivittämään verkkosivujasi? Jätä viesti!