Asiakastarina:
Terveys- ja kuntopalvelu Anssi Kirvesniemi

Terveys- ja kuntopalvelu Anssi Kirvesniemi

Perustettu 1997

Päätoimintana liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Verkkosivut www.kehokuntoon.fi

Verkkosivuprojektiin tietotaitoa ja näkemystä Sollertikselta

Terveys- ja kuntopalvelu Anssi Kirvesniemi tarjoaa terveys- ja liikuntapalveluita Mikkelin alueella ja digitaalisesti verkkoympäristössä. 

– Tarvitsen yritykselleni nykyaikaiset verkkosivut, joista käy riittävän selkeästi selville yritykseni palvelut. Lisäksi tavoitteena oli luoda verkkokauppa liiketoiminnan tueksi, jonne tuotetaan liikunta- ja terveysaiheisia verkkokursseja.

– Tutustuttuani Sollertiksen henkilökuntaan ja heidän tietotaitoonsa, oli helppo valita yhteistyökumppani. Kun vielä näkemykset tavoitteista olivat hyvin yhdensuuntaiset, valinta oli tehty.

Suosittelen lämpimästi Sollertista digikumppaniksi heidän joustavuutensa ja asiantuntevuutensa ansiosta. Asiat hoituvat rennolla meiningillä, mutta jämäkästi savolaiseen mentaliteettiin ja tarkasti loppuun saakka.

Anssi Kirvesniemi

Kehokuntoon verkkosivut

Yhteydenpitoa ja näkemysten vaihtoa verkkosivuprojektin aikana

Projektin alusta alkaen Kirvesniemellä oli tunne, että hänen ajatuksensa verkkosivuprojektissa otettiin tosissaan myös Sollertiksella. Kirvesniemi kiittää erityisesti tekemisen meininkiä ja yhteydenpitoa, joka välittyi Sollertiksen henkilökunnasta. Myös Kirvesniemen mielipiteet ja näkemykset huomioitiin verkkosivuprojektissa.

– Lisäksi pidän tärkeänä, että esiin tuotiin erilaisia näkökulmia, joita en itse olisi pystynyt hahmottamaan tai ymmärtämään. Näin olin koko ajan kartalla siitä, missä mennään ja miten edetään. Missään vaiheessa ei tullut vaivaantunutta oloa, vaan koko ajan oli etenemisen meininki ja tahtotila saada asioita eteenpäin ja valmiiksi.

Lopputulokseen Kirvesniemi on omin sanoin äärimmäisen tyytyväinen. Hän kuvaa lopputulosta sellaiseksi kuin osasi odottaakin. Verkkosivujen valmistuttua kokonaisuuteen kuuluu verkkosivujen perusasioiden kouluttaminen. Näin Kirvesniemi ja myös muut asiakkaamme voivat halutessaan jatkaa sivujen muokkausta omatoimisesti.

– Suosittelen lämpimästi Sollertista digikumppaniksi heidän joustavuutensa ja asiantuntevuutensa ansiosta. Asiat hoituvat rennolla meiningillä, mutta jämäkästi savolaiseen mentaliteettiin ja tarkasti loppuun saakka.

Vieraile uudistetuilla Keho kuntoon -verkkosivuilla. 

Oletko kiinnostunut päivittämään verkkosivujasi? Jätä viesti!